Wat zijn de meest populaire promotietassen?

Jij hebt vast wel ergens een papieren tas of een linnen tas liggen met het logo van een bedrijf erop. Een ander woord voor dit type tas is een promotietas. Omdat het logo erop staat, promoot jij het bedrijf terwijl je de tas overal mee naartoe neemt. Een hele slimme manier voor bedrijven om te zorgen voor meer naamsbekendheid. En het zal je verrassen als je ziet hoeveel tassen je kunt laten bedrukken met logo. Het Doetinchemse bedrijf Pinkcube heeft heel veel soorten promotietassen in het aanbod. Van eenvoudige tassen tot full colour bedrukte tassen. Wij vroegen ze naar de 10 meest populaire promotietassen.

 

1. Katoenen draagtas - zware kwaliteit

Met stip op nummer 1 staat de katoenen draagtas, gemaakt van zware kwaliteit katoen, waardoor deze ook geschikt is voor het dragen van zware voorwerpen zoals boodschappen of boeken. Deze tas heeft bijna iedereen wel eentje liggen en neem je makkelijk mee in een grotere tas tijdens het shoppen.

 

2. Reclame rugzakje

Dit rugzakje is ideaal om je sportspullen mee te nemen naar de sportschool of om mee te nemen naar een festival. Het polyester rugzakje heeft een groot hoofdvak en een handige treksluiting. 

 

3. Oeko-Tex katoenen draagtas

Een katoenen tas van extra duurzaam katoen. Oeko-Tex is een certificeringssysteem voor textiel, dat zich richt op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker. Een keuze waarmee je een steentje bijdraagt aan het milieu.

4. Congrestas

Deze recyclebare, duurzame tas is gemaakt van non-woven polypropyleen. Een hele lichte tas met versterkte hengsels, waardoor je er ook zwaardere accessoires in kwijt kunt. Ideaal om mee te nemen tijdens een congresdag of om uit te delen aan bezoekers van een beurs.

 

5. Papieren tas in A4 formaat

Ook de ‘eenvoudige’ papieren tas hoort tot de promotietassen. Deze tassen zijn heel populair sinds het verbod op de ‘gratis’ plastic tassen. Ideaal voor winkels om aan te bieden als vervanger van de plastic tassen én een stuk duurzamer.

 

6. Opvouwbare boodschappentas

Nog een beter alternatief voor de ‘gratis’ plastic tasjes is de opvouwbare boodschappentas. Wanneer je deze opvouwt, is de tas supercompact en je kunt deze vaak hergebruiken. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen, maar ook om mee te nemen tijdens een dagje shoppen.

 

7. Nolan rugzak

Dit is een kwalitatief zeer goede rugzak van sterk 600D polyester met een binnenzijde van waterbestendig PVC. Deze tas kan dus tegen weer en wind. De rugzak heeft bovendien een rugzijde van foam en gewatteerde hengsels voor extra draagcomfort. De oprolbare sluiting en het handige kliksysteem maken het een perfecte tas voor dagelijks gebruik.

8. Grote boodschappentas

Voor de wekelijkse boodschappen komt een extra grote boodschappentas goed van pas. Dit is een grote boodschappentas gemaakt van non-woven materiaal. En groot betekent ook extra veel ruimte voor het logo.

9. Keep-it-Cool koeltas

In de zomer een paar koude blikjes meenemen naar een picknick? Of je lunch koud meenemen naar kantoor? Dan is deze koeltas ideaal! Een tasje met een handige draagriem, gemaakt van non-woven materiaal.

10. Trend rugzak

Een trendy rugzak met een hoofdvak en twee vakken aan de voorzijde. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat iedereen de rugzak kan dragen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

 

Zo zie je hoe veelzijdig promotietassen zijn en wat de populairste tassen van dit moment zijn. Genoeg mogelijkheden om te zorgen voor meer bekendheid van jouw merk door middel van zo’n handige opberger. Lees nog meer interessante artikelen op ons business blog en til je bedrijf naar een hoger niveau.

Reactie schrijven

Commentaren: 0