business

Must-have voor kantoormedewerkers: een ergonomische bureaustoel
business · 12. maart 2022
De coronapandemie heeft het werk van kantoorpersoneel definitief veranderd. Waar veel werkgevers voor de pandemie nog veel medewerkers sommeerden om van 9 tot 5 aanwezig te zijn in het bedrijfspand, hebben nu veel werkgevers ingezien dat thuiswerken niet meer weg te denken is.

Waar is mijn container?
business · 30. april 2021
Er gaan dagelijks vele duizenden containers van het verre oosten naar Nederland. Sterker nog, een containerschip heeft soms wel 22.000 containers in het laadruim. Dat is bijna niet voor te stellen.

business · 21. januari 2020
Boeing, de Amerikaanse vliegtuigenbouwer, bevindt zich financieel in zwaar weer. De ontwikkeling van het nieuwe megavliegtuig Boeing 737 Max ligt hieraan ten grondslag. Het nieuwe vliegtuig is door vele luchtvaartmaatschappijen wereldwijd besteld en er werden ook al vluchten mee uitgevoerd.

business · 25. november 2019
Linkbuilding is een veelgebruikte techniek binnen zoekmachine optimalisatie. Anders gezegd: het vergaren van links wordt ingezet om hogere posities binnen Google te verkrijgen. Linkbuilding is een goede manier om de autoriteit van een website te vergroten.

business · 05. augustus 2019
Vauxhall Corsa, Vauxhall Astra, Vauxhall Vivaro… Als je in Engeland rondloopt dan zie je een ander logo op wel heel bekende auto’s. Dat zijn toch Opel modellen? Waarom heet een Opel in Engeland Vauxhall? De modellen zijn exact hetzelfde, alleen het logo is anders. Nou vooruit, er is nog een verschil, want het stuur zit aan de andere kant.

business · 28. mei 2019
Elk jaar organiseert het Financieele Dagblad de felbegeerde Gazellen Awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Er wordt gestart met het samenstellen van een top 100, waarna de top-Gazellen worden bepaald.