sport

Hoe kun je sporten zonder sportschool?
sport · 09. juni 2021
Iedereen heeft zich de afgelopen tijd enorm moeten aanpassen op fitness gebied. Waar sommige misschien alles wat hebben losgelaten omdat de sportscholen dicht zijn is het gemakkelijker dan je denkt om fit te worden en te blijven zonder behulp van de sportschool. Hoewel de sportscholen nu weer open zijn is de kans groot dat een hoop Nederlanders de in lockdown opgebouwde routine doorzetten.

Panenka en Rabona, twee speciale traptechnieken
sport · 17. maart 2021
Panenka en rabona zijn traptechnieken in het voetbal die je niet vaak ziet. Wanneer ze goed worden uitgevoerd dan is het een lust voor het oog. Het vereist de nodige techniek om het goed uit te voeren en bovendien moet het functioneel zijn en resultaat hebben.

It giet oan
sport · 05. februari 2021
It giet oan, het is misschien wel de populairste uitspraak in het dialect. Dan begint het bij veel wintersporters en vooral de inwoners van Friesland te kriebelen en te jeuken: de Friese Elfstedentocht!

sport · 27. november 2019
Wanneer je net begint met paardrijden of erover nadenkt om te gaan beginnen met paardrijden, dan heb je daar wel speciale ruiterkleding voor nodig. Als je er dus over na zit te denken om te gaan paardrijden, moet je wel goed uitzoeken welke kleding je aan moet schaffen. Wil jij weten welke ruiterkleding je nodig hebt?

sport · 28. augustus 2019
Wat is het prijzengeld in de Champions League 2019 en de Europa League 2019? Financieel gezien is de Champions League het ware paradepaardje van de UEFA. In dit blog een overzicht van een aantal feiten uit de prijzenpot.

sport · 05. juni 2019
De stand in de Eredivisie houdt voetbalminnend Nederland 34 speelrondes lang bezig. Op internet, op TV, op social media, in voetbalkantines en op de werkvloer is het (zeker op maandag) het gesprek van de dag.