vrije tijd

vrije tijd · 31. januari 2020
Geld terugvragen na een afgelast evenement, hoe doe je dat? Je moet er natuurlijk niet aan denken dat het gebeurt, want je hebt er zo lang naar uitgekeken: dat gave festival, concert of evenement. Dan gebeurt ineens het onverwachte, je krijgt het bericht dat het evenement niet doorgaat.

vrije tijd · 16. november 2019
Ben jij van plan om een sauna toe te voegen aan je huis? Maar waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden als je een sauna aan wilt schaffen? In deze blog benoemen wij een aantal elementen waarvan wij je aanraden er rekening mee te houden voor je overgaat tot koop.

vrije tijd · 16. juli 2019
Debitcard is de nieuwe, eenvoudige betalingsoptie en biedt klanten met een debit-Mastercard of andere erkende debitcards toegang tot standaard auto- en bestelwagenverhuur op belangrijke Europese locaties, waardoor huurders gebruik kunnen maken van huurauto's, precies op tijd voor de zomervakantie.

vrije tijd · 13. juli 2019
De vliegvelden in Nederland variëren van groot tot klein. Ook dienen ze verschillende doelen. Veruit de bekendste luchthaven van Nederland is Schiphol, zowel voor personenvervoer als voor cargo. Maar er is meer onder de zon...

vrije tijd · 28. mei 2019
De ANWB is veel meer dan alleen de uitvoerende organisatie van de wegenwacht. Je kunt er terecht voor allerlei onderwerpen die te maken hebben met verkeer, vervoer, vrije tijd en vakantie. Zo vind je hier ook allerlei leuke tips voor een heerlijk dagje weg of weekendje weg.