vrije tijd

Recreatie op het water: avontuur en vrijheid
vrije tijd · 02. juni 2024
Watersport en varen met een boot bieden een unieke manier om de wereld te verkennen, weg van de drukte van het dagelijks leven. Of je nu kiest voor een rustige zeiltocht, een spannende jetskirit, of een ontspannende dag op een motorboot, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit zijn de gezelligste high tea locaties in Doetinchem
vrije tijd · 16. december 2022
Ben je op zoek naar een leuke locatie in- of rondom Doetinchem om vriendinnen te verwennen met een heerlijke High Tea? Dan geven we je graag een paar leuke locatietips voor een high tea in Doetinchem. Let op, want bij alle locaties wordt er wel aangeraden om van tevoren te reserveren als je van een high tea wilt komen genieten.

Vlucht of reis geannuleerd? En dan?
vrije tijd · 18. augustus 2022
Goed om te weten, elk bedrijf dat in Nederland zaken doet, heeft zich te houden aan de Nederlandse wet en dan is er in beginsel sprake van een leveringsverplichting.

Vakantie in eigen land
vrije tijd · 01. maart 2022
Vakantie in eigen land is fantastisch. Daar zijn heel veel mensen achter gekomen tijdens de coronacrisis. Natuurlijk, we hebben geen palmbomen of de garantie op hete zomers. Toch heeft ons kleine kikkerlandje enorm veel te bieden. Het is heel gemakkelijk om naar het buitenland te gaan, terwijl Nederland zo veel te bieden heeft.

Genieten is niet vanzelfsprekend
vrije tijd · 18. februari 2022
Even lekker bingewatchen, een goed boek lezen, sporten, stappen met vrienden, een uitstapje met gezin of familie, even een rondje rijden in je auto, overuren maken om even lekker te cashen aan het einde van de maand, een biertje of een wijntje open trekken, koken of uit eten, een nieuwe outfit bij elkaar shoppen, een nieuwe aankoop doen om je huis te verfraaien, een vakantie boeken, een stedentrip doen, je kunt het zo gek niet bedenken.

De mooiste stranden
vrije tijd · 16. februari 2022
Heerlijke stranden? Waar vind je die nou eigenlijk. Er zijn zo veel verborgen pareltjes te vinden. Kies daarom niet standaard en blindelings voor Lloret de Mar, Ibiza of Chersonissos. Als je even wat verder kijkt dan je neus lang is dan geef je jezelf de kans om op de mooiste plekken ter wereld te komen. Is dat alleen voor de rijken? Nee, zeker niet. De ANWB (bron) heeft namelijk een overzicht gemaakt van de mooiste stranden van Europa en de mooiste stranden ter wereld.

Weetjes over de vier seizoenen
vrije tijd · 09. maart 2021
De vier seizoenen zoals wij die kennen: lente, zomer, herfst, winter. Ieder zijn eigen kenmerken, mooie momenten en frustraties. Iedereen heeft wel zijn favoriete seizoen.

Welke vliegvelden heeft Nederland?
vrije tijd · 22. januari 2021
Nederland heeft meer vliegvelden dan je in eerste instantie zou denken. Hoeveel kun jij er opnoemen? Schiphol is veruit de populairste Nederlandse luchthaven die iedereen kent.

vrije tijd · 28. oktober 2020
De welbekende champignon, is dat nou een groente of niet? Het levert een leuke discussie op bij verjaardagen. Voor sommigen is het antwoord duidelijk, voor anderen is het een ware breinbreker. Feit is, als je een supermarkt binnenloopt dan weet iedereen de champignons te vinden: op de groente afdeling.

vrije tijd · 31. januari 2020
Geld terugvragen na een afgelast evenement, hoe doe je dat? Je moet er natuurlijk niet aan denken dat het gebeurt, want je hebt er zo lang naar uitgekeken: dat gave festival, concert of evenement. Dan gebeurt ineens het onverwachte, je krijgt het bericht dat het evenement niet doorgaat.

Meer weergeven