wonen

De psychologie achter kunstvoorkeuren
wonen · 11. mei 2024
Kunst spreekt een universele taal, maar de manier waarop we deze taal interpreteren kan sterk variëren. Als kunstliefhebber heb ik gemerkt dat verschillende soorten kunst verschillende soorten mensen aantrekken. Dit gaat verder dan alleen persoonlijke smaak; het weerspiegelt vaak dieperliggende persoonlijkheidstrekken en waarden.

Veel gestelde vragen over de Kerstboom
wonen · 06. december 2020
In de decembermaand begint voor vele Nederlanders de zoektocht naar de perfecte Kerstboom. Kies je een kunstboom of toch liever een echte waar de dennengeur je woonkamer vult? Het is een populair gespreksonderwerp in aanloop naar de feestdagen.

wonen · 29. november 2019
Niet iedereen heeft een uitvaartverzekering. Zit je erover na te denken om een uitvaartverzekering af te sluiten of overweeg je om te gaan wisselen van verzekering? Dan moet je wel goed onderzoeken welke de juiste voor jou is. Wil jij weten hoe je erachter komt wel uitvaartverzekering bij jou past?

wonen · 15. november 2019
Ben jij op zoek naar tuinmeubelen voor in je tuin? Heb je zin om komende lente lekker te kunnen genieten van de middagzon en wil je dit keer eens goed uitpakken met tuinmeubelen van hoge kwaliteit? Mogen deze meubelen niet teveel kosten? Een waarschijnlijk bekende situatie voor vele mensen in ons land. Maar hoe krijg je dit nou precies voor elkaar? Hoe kun je tuinmeubelen zo scherp mogelijk inkopen? Wij zijn er in gedoken en hebben een aantal tips voor je genoteerd.

wonen · 06. november 2019
Ben je van plan om binnenkort een lening af te sluiten? Lees dan eerst de onderzoeksresultaten van Freo. Consumenten met een consumptieve lening vergelijken de rente en kosten die ze betalen in tweederde van de gevallen namelijk zelden of nooit met andere aanbieders.

wonen · 29. juni 2019
De energierekening stijgt volgens de ABN Amro Bank. Een huishouden zal daardoor een hogere rekening voorgeschoteld krijgen. Dit wordt mede veroorzaakt door hogere belasting. Nu is ook duidelijk geworden dat de prijzen van essentiële grondstoffen omhoog gaan. Dit heeft meteen invloed op de hoogte van de energierekening.