Frietje met wat?
promotie · 06. mei 2022
Nederland is een echt friet-land. De populariteit is enorm. Ondanks dat we een klein landje hebben, wordt in het westen over patat gesproken en in het oosten en zuiden over een frietje. Het is een eeuwige discussie, maar de waarheid ligt in het midden.

Must-have voor kantoormedewerkers: een ergonomische bureaustoel
business · 12. maart 2022
De coronapandemie heeft het werk van kantoorpersoneel definitief veranderd. Waar veel werkgevers voor de pandemie nog veel medewerkers sommeerden om van 9 tot 5 aanwezig te zijn in het bedrijfspand, hebben nu veel werkgevers ingezien dat thuiswerken niet meer weg te denken is.

Wist je dat terrarium planten duurzamer zijn dan een boeket bloemen?
winkelen · 07. maart 2022
Valentijnsdag, een nieuwe woning, een verjaardag, een goedmakertje, een bedankje, secretaressedag, moederdag, een succes… er zijn talloze gelegenheden voor het kopen van een bosje bloemen. Vrouwen zijn er dol op en een prachtige bos bloemen staat mooi in huis.

Vakantie in eigen land
vrije tijd · 01. maart 2022
Vakantie in eigen land is fantastisch. Daar zijn heel veel mensen achter gekomen tijdens de coronacrisis. Natuurlijk, we hebben geen palmbomen of de garantie op hete zomers. Toch heeft ons kleine kikkerlandje enorm veel te bieden. Het is heel gemakkelijk om naar het buitenland te gaan, terwijl Nederland zo veel te bieden heeft.

Genieten is niet vanzelfsprekend
vrije tijd · 18. februari 2022
Even lekker bingewatchen, een goed boek lezen, sporten, stappen met vrienden, een uitstapje met gezin of familie, even een rondje rijden in je auto, overuren maken om even lekker te cashen aan het einde van de maand, een biertje of een wijntje open trekken, koken of uit eten, een nieuwe outfit bij elkaar shoppen, een nieuwe aankoop doen om je huis te verfraaien, een vakantie boeken, een stedentrip doen, je kunt het zo gek niet bedenken.

De mooiste stranden
vrije tijd · 16. februari 2022
Heerlijke stranden? Waar vind je die nou eigenlijk. Er zijn zo veel verborgen pareltjes te vinden. Kies daarom niet standaard en blindelings voor Lloret de Mar, Ibiza of Chersonissos. Als je even wat verder kijkt dan je neus lang is dan geef je jezelf de kans om op de mooiste plekken ter wereld te komen. Is dat alleen voor de rijken? Nee, zeker niet. De ANWB (bron) heeft namelijk een overzicht gemaakt van de mooiste stranden van Europa en de mooiste stranden ter wereld.

Wat is carpaccio?
trends · 14. februari 2022
Carpaccio, dat klinkt Italiaans als je het uitspreekt, vol passie en overgave. Dat is correct. Het staat bij veel restaurants op de kaart en wordt vaak als voorgerecht gepresenteerd. Ook wordt het vaak gebruikt als onderdeel van een gerecht.

Speciaal bier, hype of blijvertje?
trends · 11. februari 2022
Tot een aantal jaar geleden was speciaal bier iets voor oudere mannen. Dat is inmiddels verleden tijd. Tegenwoordig is het echt een hype. Iedereen drinkt het. Jong en oud. Thuis of op het terras. In de kroeg en tijdens het diner. Is deze drank een hype die weer snel overwaait of een blijvertje?

Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen digitale aanvallen? 
promotie · 04. januari 2022
Er zijn dagelijks duizenden digitale aanvallen die uitgevoerd worden op bedrijven en hun online systemen. Vervelend, maar waar. Wist je echter dat het relatief “eenvoudig” is om een overgroot deel van deze aanvallen te weerstaan? Het antwoord hierop is cybersecurity awareness trainingen.

Circulaire ICT zorgt voor kostenreductie bij inkopende organisaties
tech · 08. december 2021
Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. Daarom is duurzaamheid ook niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Waar vroeger bijna niemand in de cloud werkte is dat nu wel anders. Bijna de helft van alle bedrijven werkt al helemaal of gedeeltelijk in de cloud.

Meer weergeven