Zo kun je een goede autoverzekering vinden
promotie · 16. juli 2021
Een goede autoverzekering is niet onbelangrijk als je een auto hebt. Er is een relatief grote kans dat er een keer iets gebeurt waarbij het fijn is dat jij een goede verzekering hebt voor je auto. Het zou dan ook kunnen dat het niet eens jouw eigen schuld is, maar er toch schade is die gerepareerd moet worden.

Tips om je huis beter te beveiligen
promotie · 14. juli 2021
Veel mensen zijn slachtoffer geworden van woninginbraak. En helaas gebeurd het nog steeds. Een misvatting die mensen vaak hebben over inbraak is dat als er eenmaal is ingebroken dat het daarna niet nog een keer gebeurd op dezelfde plek. Maar daar hebben ze het toch echt mis. De kans dat inbrekers nog eens terug komen bij hetzelfde huis is 80%.

Wat is RFID?
tech · 10. juli 2021
RFID is belangrijk voor logistieke processen, maar kent ook een onveilige kant. Wat is RFID, wat kunnen we ermee en in welke gevallen vormt het een risico? Om de juiste keuzes te maken is het belangrijk om de achtergrond te kennen. RFID is een technologie die wordt gebruikt voor het identificeren, lezen en verwerken van informatie. Het is een afkorting die staat voor Radio Frequency Identification. Door het gebruik van radiogolven wordt het mogelijk om draadloos informatie uit te lezen en te...

De wereldklok: hoe laat is het?
actueel · 08. juli 2021
Op de wereld is niet in elk land dezelfde tijd. Dat zou ook raar zijn, want als het bij ons in Nederland dag is dan is het aan de andere kant van de wereld nacht. Alle landen daartussen hebben dus een andere tijd nodig om een logische dagindeling te hebben. Daarom wordt gewerkt met tijdzones, waardoor het stapsgewijs met andere tijden wordt gewerkt.

Zere voeten: Oorzaken en oplossingen
promotie · 20. juni 2021
Als je veel last hebt van zere voeten zijn daar verschillende redenen voor hoe dat ontstaan kan zijn. Het kan zijn dat dit op een simpele manier op te lossen is, maar het zou ook kunnen dat het een serieus probleem is waar je echt wat aan moet doen om het te kunnen oplossen.

Hoe kun je sporten zonder sportschool?
sport · 09. juni 2021
Iedereen heeft zich de afgelopen tijd enorm moeten aanpassen op fitness gebied. Waar sommige misschien alles wat hebben losgelaten omdat de sportscholen dicht zijn is het gemakkelijker dan je denkt om fit te worden en te blijven zonder behulp van de sportschool. Hoewel de sportscholen nu weer open zijn is de kans groot dat een hoop Nederlanders de in lockdown opgebouwde routine doorzetten.

De voordelen van een zakelijke auto
promotie · 03. juni 2021
Heb jij de keuze gekregen om een zakelijke auto te nemen maar weet je niet zo goed of je een zakelijke auto wit? Er zitten heel erg veel voordelen aan een zakelijke auto en er zijn ook heel erg veel verschillende zakelijke auto’s.

Wat moet je weten over de aanschaf van een kredietkaart?
promotie · 12. mei 2021
Als je een kredietkaart wilt gaan aanschaffen is het handig om daar van te voren een aantal dingen over te weten. Zo zijn er voordelen voor een kredietkaart die goed zijn om te weten, maar er zijn ook een aantal nadelen die handig zijn om te weten. Ook is het fijn om te weten hoe een kredietkaart nou precies werkt.

Wat moet je weten over het hosten van een website?
promotie · 08. mei 2021
Bij het runnen van een website komen een hoop zaken kijken. Om ervoor te zorgen dat je site zowel uniek is ingericht als snel is, is het belangrijk dat de basis van de site in orde is. Een goede hosting behoort dan ook tot de basis van een website. In dit artikel wordt er wat meer informatie gegeven over hoe het hosten van een website precies werkt.

Wat moet je weten over het afsluiten van een woonverzekering?
promotie · 05. mei 2021
Waarschijnlijk wist je dit al, maar je kunt je spullen verzekeren door middel van een inboedelverzekering af te sluiten. Ben je een woningeigenaar? Dan is het ook verstandig om een opstal- of woonhuisverzekering te nemen. Vaak is dit tegenwoordig ook geen keus meer, dit moet van de bank of verzekeraar als je een hypotheek hebt op je huis. Sluit dit bij voorkeur af bij dezelfde verzekeraar. Dit kan gedoe voorkomen bij schade.

Meer weergeven