De reis van fruit: van boomgaard tot supermarkt
promotie · 18. maart 2024
Fruit is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse eetmomenten. Wist je dat het fruit dat je eet een lange weg reist, voordat het in de supermarkt ligt. Dit ogenschijnlijk eenvoudige product heeft een complex traject van plukken, transport en opslag voordat het op ons bord belandt. Waar komt ons fruit eigenlijk vandaan?

Hoe kun je de badkamer eenvoudig schoonmaken?
promotie · 28. februari 2024
Een schone badkamer is niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook essentieel voor een gezonde leefomgeving. Met de juiste aanpak en regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat je badkamer altijd fris en hygiënisch blijft.

Zo verwarm je je woning op een slimme manier
promotie · 26. februari 2024
We zijn tegenwoordig meer en meer ingesteld op gemak. Dat is ook de reden dat zogeheten ‘smart home’-oplossingen aan populariteit toenemen. Daarbij kunnen steeds meer apparaten met elkaar samenwerken. Van lampen tot huishoudelijke apparaten.

Hoe kies je een stijlvolle outfit voor een afspraakje?
promotie · 24. februari 2024
Heb je een spannende eerste date voor de boeg of ga je een bijzondere avond tegemoet met je partner? Dan is het een mooie gelegenheid om jezelf stijlvol te kleden. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn zoveel verschillende outfits waaruit je kunt kiezen. Hoe weet je zeker dat je kleding de juiste indruk zal gaan maken?

Zonnepanelen hoeven echt niet altijd op het dak geplaatst te worden
promotie · 21. februari 2024
Het gebruik van zonne-energie groeit snel. De reden hiervoor is vooral omdat het dankzij de stijgende elektriciteitskosten en een onstabiele energiemarkt steeds logischer wordt om zonne-energie aan je huis toe te voegen.

Wat zijn de verschillen tussen schuttingen van composiet of hout?
promotie · 14. februari 2024
Hoewel deze observatie op zich behoorlijk voor de hand liggend lijkt, is het zeker de moeite waard om op te merken hoe verschillend een echt houten schutting er in vergelijking met een composiet hekwerk uitziet. Een houten schutting heeft vooral een rustieke charme met een warmte en zachtheid die een composiet hekwerk van kunststof gewoon niet volledig kan nabootsen.

Waar komt de naam pothelm of potje vandaan?
promotie · 08. februari 2024
De meeste mensen zijn het er wel over eens dat het meest cruciale onderdeel van de veiligheidsuitrusting bij het motorrijden de helm is.

Wat zijn de meest populaire promotietassen?
01. februari 2024
Jij hebt vast wel ergens een papieren tas of een linnen tas liggen met het logo van een bedrijf erop. Een ander woord voor dit type tas is een promotietas. Omdat het logo erop staat, promoot jij het bedrijf terwijl je de tas overal mee naartoe neemt.

promotie · 22. december 2023
Om een goede planning op kantoor te maken, is het belangrijk om een aantal stappen te volgen. Allereerst is het essentieel om duidelijke doelen te stellen die in lijn zijn met de overkoepelende doelstellingen van het team of de organisatie. Ook is het handig om taken te prioriteren, waarbij de focus ligt op de meest belangrijke en urgente taken die een grote impact hebben op de algehele productiviteit.

Lokale flair in beeld: het gemak van een photobooth in Hoofddorp
promotie · 04. december 2023
Photobooth huren in Hoofddorp betekent dat je elk feest of elke partij een lokale draai geeft. Stel je voor, je loopt een zaal binnen en je ziet een hoekje dat meteen de aandacht trekt. In het midden staat een photobooth, klaar om herinneringen vast te leggen.

Meer weergeven