De grootste voordelen van online adverteren
promotie · 22. september 2022
Online adverteren biedt een enorm scala aan voordelen en ook mogelijkheden voor bedrijven van alle groottes. Het is een krachtige manier om je merk te vergroten, nieuwe klanten te werven en je bestaande klanten te behouden.

De voordelen van een Photoshop cursus
promotie · 21. september 2022
Photoshop is een programma waarmee je foto’s kunt bewerken. Je kunt bijvoorbeeld de achtergrond veranderen, licht en contrast aanpassen of retoucheren. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden met Photoshop, dus het is echt de moeite waard om er een cursus in te volgen.

Hergebruik ICT-middelen, hoe doe je dat?
tech · 12. september 2022
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een laptop. Vaste computers verdwijnen steeds meer uit het kantoorbeeld en ook thuis is een PC steeds minder te zien.

Omgekeerde vlag, de betekenis
actueel · 09. september 2022
De omgekeerde vlag, het lijkt een nieuw fenomeen. Waar komt het vandaan en waarom wordt het gebruikt? In Nederland prijkt het rood – wit - blauw in vlaggenmasten en aan gevels.

Vlucht of reis geannuleerd? En dan?
vrije tijd · 18. augustus 2022
Goed om te weten, elk bedrijf dat in Nederland zaken doet, heeft zich te houden aan de Nederlandse wet en dan is er in beginsel sprake van een leveringsverplichting.

Smart watch: stijlvol en bij de tijd
promotie · 29. juli 2022
Tegenwoordig zijn we gewend dat de devices die we gebruiken voor veel uiteenlopende doeleinden kunnen worden ingezet. Zo gebruiken we onze laptop voor videobellen, onze telefoon voor navigatie, de iPad voor het kijken van films en ons horloge om betalingen mee te doen. Dit zijn slechts enkele eenvoudige voorbeelden.

10 weetjes over inbrekers
promotie · 28. juli 2022
Hoewel je absoluut niet wilt dat iemand ooit bij jou zal gaan inbreken, vinden veel mensen het toch ook wel spannend om verhalen te horen van inbrekers. Hoe gaat inbreken precies en waar moeten inbrekers op letten? In dit artikel geven we je 10 verschillende weetjes over inbrekers die je nog niet wist.

Wat merk ik als ik de ziekte van Parkinson heb?
promotie · 25. juli 2022
Bij de ziekte van Parkinson zie je vaak symptomen als een langzamere beweging van zowel het lichaam als het gezicht. Ook kun je merken dat je armen of benen stijver worden of dat ze gaan beven.

Feitjes en weetjes over hyaluronzuur fillers
promotie · 24. juli 2022
Heb jij weleens gehoord over hyaluronzuur fillers? Dit is een manier om ervoor te zorgen dat de huid weer strak getrokken wordt. Het is een cosmetische ingreep waardoor jij er jonger en frisser uit zal zien.

Voordelen van online werken in de cloud
promotie · 23. juli 2022
Online is het nieuwe werken en dat is ook niet zo gek. Werken vanaf elke locatie kent veel voordelen voor zowel de werkgever als de werknemers. Zo kun je altijd en overal werken waar je maar wil. Ben je veel onderweg? Of moet je 's middags even de kinderen van school halen en heb je 's avonds wat meer tijd over?

Meer weergeven