actueel · 20. maart 2020
Het coronavirus verspreidt zich als een olievlek over de wereld. Vooral veel westerse landen worden zwaar getroffen. Dit komt waarschijnlijk, omdat inwoners van deze landen de mogelijkheden hebben om veel te reizen.

vrije tijd · 31. januari 2020
Geld terugvragen na een afgelast evenement, hoe doe je dat? Je moet er natuurlijk niet aan denken dat het gebeurt, want je hebt er zo lang naar uitgekeken: dat gave festival, concert of evenement. Dan gebeurt ineens het onverwachte, je krijgt het bericht dat het evenement niet doorgaat.

business · 21. januari 2020
Boeing, de Amerikaanse vliegtuigenbouwer, bevindt zich financieel in zwaar weer. De ontwikkeling van het nieuwe megavliegtuig Boeing 737 Max ligt hieraan ten grondslag. Het nieuwe vliegtuig is door vele luchtvaartmaatschappijen wereldwijd besteld en er werden ook al vluchten mee uitgevoerd.

tech · 18. januari 2020
E5 of E10? Sinds de wijziging van de benamingen aan de benzinepomp is er veel te doen over dit onderwerp. Er is ophef of het verhoogde ethanol-gehalte in de E10-brandstof schadelijk is voor je voertuig. Hoe zit dat nu eigenlijk. E10 is de vervanger van Euro 95 en dus is het logisch dat consumenten ‘blindelings’ overgaan op deze nieuwe brandstof. Is dat wel verstandig?

wonen · 29. november 2019
Niet iedereen heeft een uitvaartverzekering. Zit je erover na te denken om een uitvaartverzekering af te sluiten of overweeg je om te gaan wisselen van verzekering? Dan moet je wel goed onderzoeken welke de juiste voor jou is. Wil jij weten hoe je erachter komt wel uitvaartverzekering bij jou past?

sport · 27. november 2019
Wanneer je net begint met paardrijden of erover nadenkt om te gaan beginnen met paardrijden, dan heb je daar wel speciale ruiterkleding voor nodig. Als je er dus over na zit te denken om te gaan paardrijden, moet je wel goed uitzoeken welke kleding je aan moet schaffen. Wil jij weten welke ruiterkleding je nodig hebt?

business · 25. november 2019
Linkbuilding is een veelgebruikte techniek binnen zoekmachine optimalisatie. Anders gezegd: het vergaren van links wordt ingezet om hogere posities binnen Google te verkrijgen. Linkbuilding is een goede manier om de autoriteit van een website te vergroten.

trends · 24. november 2019
Iedere man vreest ervoor en veel mannen krijgen ermee te maken: erectieproblemen. Je wordt niet altijd meer opgewonden of je jongeheer heeft er gewoon even geen zin in. Dit is niet iets waar je je als man direct zorgen over hoeft te maken, want het gebeurt vaker. Je hebt het idee dat je jouw partner teleurstelt maar er zijn manieren om een erectieprobleem te verhelpen. Zo kunnen jij en je partner gewoon weer van elkaar genieten.

tech · 23. november 2019
Ben je niet zo handig met mobieltjes? Of ben je simpelweg benieuwd hoe je online een prepaid simkaart bestelt? Het is goed voor te stellen dat je bang bent dat je je geld kwijt raakt, doordat je weinig of geen ervaring hebt met het online bestellen van een prepaid simkaart. Hieronder staat daarom stapsgewijs beschreven hoe je een prepaid simkaart bestelt.

vrije tijd · 16. november 2019
Ben jij van plan om een sauna toe te voegen aan je huis? Maar waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden als je een sauna aan wilt schaffen? In deze blog benoemen wij een aantal elementen waarvan wij je aanraden er rekening mee te houden voor je overgaat tot koop.

Meer weergeven