Hoe ontstaan files?
actueel · 25. september 2023
Files, ook wel verkeersopstoppingen genoemd, worden veroorzaakt door een combinatie van factoren. Wanneer de vakanties eindigen en iedereen weer aan het werk gaat dan wordt vertraging op de weg weer een populair gesprek bij de koffieautomaat. Het fenomeen files is complex en wordt beïnvloed door menselijk gedrag, wegomstandigheden en verkeersmanagement.

Weet je dat je ook Instagram volgers kunt kopen?
promotie · 15. september 2023
Het krijgen van meer volgers op Instagram kan een geleidelijk proces zijn, maar met consistentie en strategie kun je je volgersaantal laten groeien. Het is belangrijk om aandacht te geven aan het platform en daarbij de juiste functies en mogelijkheden gebruikt. Elk platform is anders en ook de doelgroep kan verschillen. Daarom wordt afgeraden om voor elk platform (zoals LinkedIn, Facebook, TikTok, Instagram, …) dezelfde aanpak te hanteren.

Het AI-softwaretijdperk: de opkomst van intelligente systemen
tech · 23. juli 2023
In de afgelopen decennia hebben we een revolutionaire verschuiving in het technologische landschap gezien. Kunstmatige intelligentie (AI)

Stappenplan voor een gezond en evenwichtig leven
promotie · 12. juni 2023
Een gezond en evenwichtig leven begint bij gezond eten. Dat gaat veel verder dan aandacht voor de schrijf van vijf. Het vraagt om een verandering van je leefstijl, want alleen dan behaal je het gewenste resultaat.

‘Ranking de jobs’ voor een succesvolle carrière
promotie · 09. mei 2023
Op het moment hebben we weinig te klagen over het vacature aanbod in Nederland. Bedrijven en instanties schreeuwen om personeel. Werkgelegenheid gaat door het dak. Goed nieuws als werkzoekende of student die bijna klaar is met de studie.

Warm water, een luxe maar o zo nodig…
promotie · 21. april 2023
Bedenk je zelf eens hoe vaak je warm water gebruikt. In het dagelijkse leven in Nederland is het een vanzelfsprekendheid geworden en voor ons gevoel onmisbaar geworden. De ideale temperatuur voor verwarmd water hangt af van waarvoor je het water gebruikt. Maar welke temperatuur is nu het meest ideaal voor de verschillende doeleinden?

Als verpleegkundige eenvoudig een cv maken
promotie · 03. maart 2023
Werken in de zorg is een uitdagende en belangrijke taak. Deze functie is verantwoordelijk voor het verlenen van zorg en ondersteuning aan hulpbehoevenden, zoals ouderen, gehandicapten, zieken en chronisch zieken. Er zijn veel verschillende functies in de zorg, waaronder verpleegkundige, arts, paramedicus, therapeut en verpleegkundig assistent.

Webshop overnemen: zo werkt dat
promotie · 27. januari 2023
Nederland telt tienduizenden webwinkels. Het overnemen van een webshop is dus helemaal geen gek idee. Door het overnemen van een webshop is het mogelijk uw bestaande onderneming een boost te geven en verder te laten groeien. Daarnaast is het een laagdrempelige manier om te starten met (online)ondernemen.

Wat doet een elektricien in Heerhugowaard zoal?
promotie · 27. januari 2023
Klussen in en om het huis is voor sommige mensen bittere noodzaak en voor anderen een hobby. Er blijven echter ook altijd klussen over die het beste zijn uit te besteden aan professionals. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse klussen te bedenken die te maken hebben met reparaties en installaties waar elektriciteit bij komt kijken die je beter niet zelf kan doen.

LED aquarium verlichting biedt vele voordelen
promotie · 27. januari 2023
Als aquarium houder wil je uiteraard het allerbeste voor je vissen en planten. Het houden van een aquarium is aanzienlijk toegankelijker dan voorheen en door de opkomst van de vele webshops met aquarium producten is het bovendien een stuk goedkoper om een aquarium op te zetten en te onderhouden.

Meer weergeven