Weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van een boxspring?
promotie · 15. januari 2021
Ga je jouw eerste boxspring kopen? Dan is er een aantal zaken waar je op dient te letten. In dit artikelen laten we je een aantal belangrijke punten zien die je helder moet hebben, alvorens je tot de aankoop van een boxspring over gaat.

Weet je waarom kloon cartridges zo veel goedkoper zijn dan originele cartridges?
promotie · 08. januari 2021
We willen allemaal nooit te veel betalen voor iets en daarom besparen we ons suf op verschillende dingen. We schaffen zonnepanelen aan, isoleren ons huis en speuren alle krantjes af voor de laatste aanbiedingen. Allemaal hartstikke goed en duurzaam natuurlijk, maar wist je dat je vaak ook nog tot 80% op je printkosten kunt besparen? Nee? Lees dan snel verder, want er wordt wel eens gezegd dat inkt de duurste vloeistof op aarde is.

Weet je het verschil tussen kunststof en houten kozijnen?
promotie · 04. januari 2021
Je kozijnen van je woning zijn aan vervanging toe en je vraagt je zelf nu af of je voor kunststof of voor hout moet gaan. Beide soorten kozijnen hebben hun eigen voor en nadelen. We gaan er in dit artikel iets dieper op in.

Veel gestelde vragen over de Kerstboom
wonen · 06. december 2020
In de decembermaand begint voor vele Nederlanders de zoektocht naar de perfecte Kerstboom. Kies je een kunstboom of toch liever een echte waar de dennengeur je woonkamer vult? Het is een populair gespreksonderwerp in aanloop naar de feestdagen.

promotie · 27. november 2020
Veel ondernemers zien IT-beveiliging helaas nog altijd vooral als een kostenpost, zonder duidelijk rendement en hiermee samenhangend menen nog te veel bedrijven, dat zij nooit gehackt zullen worden.

vrije tijd · 28. oktober 2020
De welbekende champignon, is dat nou een groente of niet? Het levert een leuke discussie op bij verjaardagen. Voor sommigen is het antwoord duidelijk, voor anderen is het een ware breinbreker. Feit is, als je een supermarkt binnenloopt dan weet iedereen de champignons te vinden: op de groente afdeling.

promotie · 25. september 2020
Als één van de weinige bedrijven zijn wij een officieel erkend recherche bureau. Wij kunnen hierdoor antwoord krijgen op vragen waar je tegenaan loopt, maar de politie niets aan doet.

promotie · 25. september 2020
Als woningeigenaar ben je lang niet altijd zelf thuis. Er zijn momenten dat je even weg bent of zelfs op vakantie bent. Het is dan een fijn idee als iemand anders een oogje in het zeil kan houden.

promotie · 22. september 2020
Voor het merendeel van de mensen die een nieuw bed wensen te kopen is het belangrijk dat ze kunnen rekenen op de meest optimale kwaliteit. Swissflex is een merk die deze kwaliteit ongetwijfeld weet te bieden.

actueel · 12. augustus 2020
Peter R. de Vries, iedereen kent hem. Als je aan iemand zou vragen of hij/zij Peter de Vries (dus zonder de kenmerkende R) kent, dan zullen veel mensen je vragend aankijken. Het is zo’n veelvoorkomende naam dat de toevoeging van de R een welkome toevoeging is.

Meer weergeven