sport · 28. augustus 2019
Wat is het prijzengeld in de Champions League 2019 en de Europa League 2019? Financieel gezien is de Champions League het ware paradepaardje van de UEFA. In dit blog een overzicht van een aantal feiten uit de prijzenpot.

trends · 23. augustus 2019
iPhone 11 komt eraan. Inmiddels zijn de jubileum-edities van de X-serie al enige tijd op de markt. Denk hierbij aan de iPhone X, iPhone XR en het topmodel van de 10-serie: de XS. Na een jubileum moet natuurlijk alles uit de kast worden getrokken om weer opnieuw de aandacht te vestigen op de nieuwe toestellen.

business · 05. augustus 2019
Vauxhall Corsa, Vauxhall Astra, Vauxhall Vivaro… Als je in Engeland rondloopt dan zie je een ander logo op wel heel bekende auto’s. Dat zijn toch Opel modellen? Waarom heet een Opel in Engeland Vauxhall? De modellen zijn exact hetzelfde, alleen het logo is anders. Nou vooruit, er is nog een verschil, want het stuur zit aan de andere kant.

vrije tijd · 16. juli 2019
Debitcard is de nieuwe, eenvoudige betalingsoptie en biedt klanten met een debit-Mastercard of andere erkende debitcards toegang tot standaard auto- en bestelwagenverhuur op belangrijke Europese locaties, waardoor huurders gebruik kunnen maken van huurauto's, precies op tijd voor de zomervakantie.

vrije tijd · 13. juli 2019
De vliegvelden in Nederland variëren van groot tot klein. Ook dienen ze verschillende doelen. Veruit de bekendste luchthaven van Nederland is Schiphol, zowel voor personenvervoer als voor cargo. Maar er is meer onder de zon...

tech · 11. juli 2019
Libra, de nieuwe altcoin van Facebook, heeft de aandacht van centrale overheden en banken. Men maakt zich zorgen. Terecht of een storm in een glas water? Hoe dan ook, cryptocoins hebben zich gesetteld in het internationale betalingsverkeer en daar gaat Facebook nu ook een rol in spelen.

actueel · 06. juli 2019
Wat is CADO op de snelweg? Dit is iets wat niet veel mensen weten en op de een of andere manier zien velen dit verkeersbord over het hoofd of hechten er geen waarde aan. Toch is het belangrijk om te weten wat elk verkeersbord betekent. CADO staat voor een afkorting van een lang woord: calamiteitendoorsteek. CA van calamiteiten en DO van doorsteek vormen de afkorting.

wonen · 29. juni 2019
De energierekening stijgt volgens de ABN Amro Bank. Een huishouden zal daardoor een hogere rekening voorgeschoteld krijgen. Dit wordt mede veroorzaakt door hogere belasting. Nu is ook duidelijk geworden dat de prijzen van essentiële grondstoffen omhoog gaan. Dit heeft meteen invloed op de hoogte van de energierekening.

trends · 29. juni 2019
De Google Pixel Watch heeft tal van gave features en wordt vaak vergeleken met bijvoorbeeld ‘normale’ hartslagmeters van onder meer Garmin en Polar.

winkelen · 18. juni 2019
Wat is de beste binnenstad van Nederland? Ons land kent ontzettend veel gezellige binnensteden in de meest uiteenlopende stijlen. De verkiezing voor de fameuze titel van Beste Binnenstad wordt sinds het jaar 2003 gehouden.

Meer weergeven