promotie

De mogelijkheden van kassasystemen voor de horeca
promotie · 24. april 2021
Als je een horecabedrijf hebt dan weet je hoe hectisch het op sommige dagen kan zijn. Een goed kassasysteem kan dan van groot belang zijn. Een kassasysteem voor de horeca is namelijk allang niet meer alleen een middel om af rekenen met je klanten. Het is heel veel meer dan dat. In dit artikel gaan we de mogelijkheden bespreken die goede kassasystemen voor de horeca bieden.

Tuinkabouters
promotie · 23. april 2021
Heb je wel eens gehoord van Sneeuwwitje en de zeven tuinkabouters? Dat zou best eens een leuke parodie op het oeroude sprookje kunnen zijn. Of ken je Pinkeltje? Was dat – onofficieel - ook niet een kabouter? Je voelt misschien al aankomen waar het in dit artikel over gaat. Jawel, het zal gaan over kabouters en wel hele speciale… Tuinkabouters!

NeXtime aan de wand
promotie · 21. april 2021
De meeste dingen die we doen zijn gebaseerd op tijd. Ons leven past in een schema en we volgen de dienstregeling van alles om ons heen. Als we precies willen weten hoe laat het is en waar we aan toe zijn, dan hebben we daar natuurlijk een klok voor nodig. De klok is speciaal ontwikkeld om ons op de hoogte te brengen van de tijd en ons te laten weten wat het volgende plan is en of we misschien even moeten opschieten.

Collageen: de impact op huid en haar
promotie · 19. april 2021
Veel mensen hebben wel eens van collageen gehoord, maar weten niet precies wat het is en waar het voor nodig is. Daarom willen we hier vandaag dieper op ingaan en je uitleggen wat de impact van collageen op je huid en je haar is.

Een auto huren op Curaçao
promotie · 16. april 2021
Curaçao is een uitstekende bestemming voor een strandvakantie in de Caraïben, maar niet alleen dat! Je kan er genieten van een prachtige natuur, spannende dingen beleven, talrijke familieattracties bezoeken en er interessante cultuur-historisch plekjes ontdekken.

De lekkerste brownies per post online bestellen
promotie · 14. april 2021
Er zijn mensen die je voor brownies echt wakker kunt maken. Die zonder dralen op zouden staan als ze wisten dat er een aantal heerlijke verse brownies in de keuken stonden te wachten. Ze doen er namelijk spreekwoordelijk een moord voor.

Hoe zorg je voor het beste internet in huis?
promotie · 10. april 2021
In de huidige digitale samenleving gaan veel zaken via het internet. Het vele thuiswerken vanwege de corona crisis. De online bestellingen die geplaatst worden. De bankzaken die via internet bankieren geregeld worden en noem zo maar op. Daarom is het van belang dat we thuis gebruik kunnen maken van een goede internetverbinding. Er zijn echter nog veel mensen die dit niet hebben. Daarom delen wij wat tips voor een goede internetverbinding in je huis.

Kruiden en specerijen voor iedere maaltijd
promotie · 09. april 2021
Een beetje pit of de natuurlijke smaken van een ingrediënt naar boven halen met complementaire kruiden. Beide zijn een optie om meer van eten te genieten en dat kleine beetje extra toe te voegen aan je dagelijkse maaltijd. Voor iedereen die wel eens wat anders wilt dan een droge aardappel of een taai kippetje.

Zo creëer je een veilige omgeving voor je werknemers
promotie · 08. april 2021
Er zijn veel beroepen waar werknemers in gevaar kunnen komen. Zoals bijvoorbeeld medewerkers van een bank of een juwelierszaak. Deze zaken lopen in tegenstelling tot ander soort winkels een groter risico om overvallen te worden.

Alles wat je moet weten over IP adressen
promotie · 07. april 2021
Tegenwoordig maakt iedereen op dagelijkse basis gebruik van het internet. Het is logisch dat niet iedereen precies weet het het allemaal werkt. Het is immers ontzettend complex. Er zijn echter een aantal dingen die wel handig zijn om te weten. Zoals bijvoorbeeld IP adressen. Wat is een IP adres precies? Waar wordt het voor gebruikt? En hoe werkt het? Deze onderwerpen gaan we vandaag met je delen.

Meer weergeven