promotie

Frietje met wat?
promotie · 06. mei 2022
Nederland is een echt friet-land. De populariteit is enorm. Ondanks dat we een klein landje hebben, wordt in het westen over patat gesproken en in het oosten en zuiden over een frietje. Het is een eeuwige discussie, maar de waarheid ligt in het midden.

Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen digitale aanvallen? 
promotie · 04. januari 2022
Er zijn dagelijks duizenden digitale aanvallen die uitgevoerd worden op bedrijven en hun online systemen. Vervelend, maar waar. Wist je echter dat het relatief “eenvoudig” is om een overgroot deel van deze aanvallen te weerstaan? Het antwoord hierop is cybersecurity awareness trainingen.

Dit zijn de competenties van iemand die bij de GGZ werkt
promotie · 06. augustus 2021
Als je werkt bij de GGZ ben je de hele dag aan het werken in de geestelijke gezondheidszorg. Hiervoor zijn verschillende eigenschappen erg belangrijk. Vaak zijn de mensen met wie je aan het werk bent in de war en begrijpen je minder goed. Daarom is het belangrijk dat je leert hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Op die manier zorg je ervoor dat je veel mensen op een fijne manier kan ondersteunen. De eigenschappen die je dan nodig hebt staan hier op een rij.

Zo kun je het leukste feest van het jaar hosten
promotie · 01. augustus 2021
Wil jij binnenkort een groot feest hosten? Dan is het natuurlijk handig om het feest goed voor te bereiden. Wanneer je het feest niet goed organiseert, kan het voorkomen dat je tijdens het feest tegen problemen aan loopt. Dit is natuurlijk niet handig. Hierom is het van belang dat je het feest goed organiseert. Om het feest goed te organiseren, kun je gebruik maken van meerdere tips zodat jij een geweldig feest zal organiseren.

Zo vind je het juiste personeel voor je bedrijf
promotie · 28. juli 2021
Als je een eigen bedrijf hebt, dan dien je aan alles te denken en dus ook aan het juiste personeel. Het juiste personeel vinden kan voor een bedrijf erg moeilijk zijn. Je zal namelijk het personeel moeten selecteren en inwerken om te kunnen zien of het personeel past binnen het bedrijf. Wanneer je als bedrijf moeite hebt met het vinden van het juiste personeel, dan is het erg handig om vacatures te maken zodat mensen graag bij jou zouden willen solliciteren.

Hoe zorg je voor je kat als je veel van huis bent
promotie · 23. juli 2021
Als je een kat hebt, is het belangrijk dat je deze goed verzorgt. Wanneer je veel van huis bent, kan dit nog wel eens een uitdaging zijn. Om er toch voor te zorgen dat je kat het goed heeft, zou je deze dingen voor hem kunnen doen. Het blijft belangrijk dat je wel regelmatig komt kijken of alles nog goed gaat met je kat.

De voordelen van zonwerende folie
promotie · 18. juli 2021
Als je te maken hebt met een ruimte waar erg veel zon binnenkomt, kan het fijn zijn om gebruik te maken van een raamfolie. Er zijn verschillende soorten raamfolie en iedere soort folie heeft ook weer zijn eigen voordelen. Je zult al snel merken dat raamfolie veel effect heeft op de ruimte waarvoor je het gebruikt. Dit zijn een aantal voordelen van zonwerende folie.

Zo kun je een goede autoverzekering vinden
promotie · 16. juli 2021
Een goede autoverzekering is niet onbelangrijk als je een auto hebt. Er is een relatief grote kans dat er een keer iets gebeurt waarbij het fijn is dat jij een goede verzekering hebt voor je auto. Het zou dan ook kunnen dat het niet eens jouw eigen schuld is, maar er toch schade is die gerepareerd moet worden.

Tips om je huis beter te beveiligen
promotie · 14. juli 2021
Veel mensen zijn slachtoffer geworden van woninginbraak. En helaas gebeurd het nog steeds. Een misvatting die mensen vaak hebben over inbraak is dat als er eenmaal is ingebroken dat het daarna niet nog een keer gebeurd op dezelfde plek. Maar daar hebben ze het toch echt mis. De kans dat inbrekers nog eens terug komen bij hetzelfde huis is 80%.

Wat is verliefdheid? En hoe kun je het herkennen?
promotie · 08. juli 2021
Het kan soms best ingewikkeld zijn om te weten wanneer iemand verliefd op je is. Of misschien vind je het zelfs wel moeilijk om voor jezelf te bepalen wanneer je verliefd bent. Onzekerheid over verliefdheid komt erg vaak voor. In dit artikel lees je wat verliefdheid is en hoe je het kunt herkennen.

Meer weergeven