promotie

Waarom zelf je auto wassen beter is voor je portemonnee
promotie · 18. juli 2024
Ken je dat gevoel? Het moment dat je in je glimmende auto stapt na een bezoek aan de wasstraat, alleen om erachter te komen dat je portemonnee een stuk lichter is geworden. Ja, we willen allemaal dat onze auto er spik en span uitziet, maar de kosten voor een professionele wasbeurt kunnen behoorlijk oplopen.

Wat is IT Asset Disposition?
promotie · 05. juli 2024
In de steeds digitaler wordende wereld spelen IT-assets een cruciale rol in het succes van moderne organisaties. Of het nu gaat om computers, servers, mobiele apparaten, nieuwe technologie of netwerkinfrastructuur, de levenscyclus van deze assets is beperkt.

Lente 2024: dit zijn de kledingtrends 
promotie · 08. april 2024
De lente is gestart en dat betekent ook een wissel van de kleding in de kast. De winterkleding mag eruit en de voorjaarskleding mag erin. En misschien wil je je kast nog wel aanvullen met nieuwe kleding. Volgens Nu.nl geven we steeds meer uit aan kleding. Maar met welke kleding ben je on-trend? Wij zetten de kledingtrends voor mannen en vrouwen voor deze lente op een rij.

De reis van fruit: van boomgaard tot supermarkt
promotie · 18. maart 2024
Fruit is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse eetmomenten. Wist je dat het fruit dat je eet een lange weg reist, voordat het in de supermarkt ligt. Dit ogenschijnlijk eenvoudige product heeft een complex traject van plukken, transport en opslag voordat het op ons bord belandt. Waar komt ons fruit eigenlijk vandaan?

Hoe kun je de badkamer eenvoudig schoonmaken?
promotie · 28. februari 2024
Een schone badkamer is niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook essentieel voor een gezonde leefomgeving. Met de juiste aanpak en regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat je badkamer altijd fris en hygiënisch blijft.

Zo verwarm je je woning op een slimme manier
promotie · 26. februari 2024
We zijn tegenwoordig meer en meer ingesteld op gemak. Dat is ook de reden dat zogeheten ‘smart home’-oplossingen aan populariteit toenemen. Daarbij kunnen steeds meer apparaten met elkaar samenwerken. Van lampen tot huishoudelijke apparaten.

Hoe kies je een stijlvolle outfit voor een afspraakje?
promotie · 24. februari 2024
Heb je een spannende eerste date voor de boeg of ga je een bijzondere avond tegemoet met je partner? Dan is het een mooie gelegenheid om jezelf stijlvol te kleden. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn zoveel verschillende outfits waaruit je kunt kiezen. Hoe weet je zeker dat je kleding de juiste indruk zal gaan maken?

Zonnepanelen hoeven echt niet altijd op het dak geplaatst te worden
promotie · 21. februari 2024
Het gebruik van zonne-energie groeit snel. De reden hiervoor is vooral omdat het dankzij de stijgende elektriciteitskosten en een onstabiele energiemarkt steeds logischer wordt om zonne-energie aan je huis toe te voegen.

Wat zijn de verschillen tussen schuttingen van composiet of hout?
promotie · 14. februari 2024
Hoewel deze observatie op zich behoorlijk voor de hand liggend lijkt, is het zeker de moeite waard om op te merken hoe verschillend een echt houten schutting er in vergelijking met een composiet hekwerk uitziet. Een houten schutting heeft vooral een rustieke charme met een warmte en zachtheid die een composiet hekwerk van kunststof gewoon niet volledig kan nabootsen.

Waar komt de naam pothelm of potje vandaan?
promotie · 08. februari 2024
De meeste mensen zijn het er wel over eens dat het meest cruciale onderdeel van de veiligheidsuitrusting bij het motorrijden de helm is.

Meer weergeven