promotie

Zo kun je een goede autoverzekering vinden
promotie · 16. juli 2021
Een goede autoverzekering is niet onbelangrijk als je een auto hebt. Er is een relatief grote kans dat er een keer iets gebeurt waarbij het fijn is dat jij een goede verzekering hebt voor je auto. Het zou dan ook kunnen dat het niet eens jouw eigen schuld is, maar er toch schade is die gerepareerd moet worden.

Tips om je huis beter te beveiligen
promotie · 14. juli 2021
Veel mensen zijn slachtoffer geworden van woninginbraak. En helaas gebeurd het nog steeds. Een misvatting die mensen vaak hebben over inbraak is dat als er eenmaal is ingebroken dat het daarna niet nog een keer gebeurd op dezelfde plek. Maar daar hebben ze het toch echt mis. De kans dat inbrekers nog eens terug komen bij hetzelfde huis is 80%.

Zere voeten: Oorzaken en oplossingen
promotie · 20. juni 2021
Als je veel last hebt van zere voeten zijn daar verschillende redenen voor hoe dat ontstaan kan zijn. Het kan zijn dat dit op een simpele manier op te lossen is, maar het zou ook kunnen dat het een serieus probleem is waar je echt wat aan moet doen om het te kunnen oplossen.

De voordelen van een zakelijke auto
promotie · 03. juni 2021
Heb jij de keuze gekregen om een zakelijke auto te nemen maar weet je niet zo goed of je een zakelijke auto wit? Er zitten heel erg veel voordelen aan een zakelijke auto en er zijn ook heel erg veel verschillende zakelijke auto’s.

Wat moet je weten over de aanschaf van een kredietkaart?
promotie · 12. mei 2021
Als je een kredietkaart wilt gaan aanschaffen is het handig om daar van te voren een aantal dingen over te weten. Zo zijn er voordelen voor een kredietkaart die goed zijn om te weten, maar er zijn ook een aantal nadelen die handig zijn om te weten. Ook is het fijn om te weten hoe een kredietkaart nou precies werkt.

Wat moet je weten over het hosten van een website?
promotie · 08. mei 2021
Bij het runnen van een website komen een hoop zaken kijken. Om ervoor te zorgen dat je site zowel uniek is ingericht als snel is, is het belangrijk dat de basis van de site in orde is. Een goede hosting behoort dan ook tot de basis van een website. In dit artikel wordt er wat meer informatie gegeven over hoe het hosten van een website precies werkt.

Wat moet je weten over het afsluiten van een woonverzekering?
promotie · 05. mei 2021
Waarschijnlijk wist je dit al, maar je kunt je spullen verzekeren door middel van een inboedelverzekering af te sluiten. Ben je een woningeigenaar? Dan is het ook verstandig om een opstal- of woonhuisverzekering te nemen. Vaak is dit tegenwoordig ook geen keus meer, dit moet van de bank of verzekeraar als je een hypotheek hebt op je huis. Sluit dit bij voorkeur af bij dezelfde verzekeraar. Dit kan gedoe voorkomen bij schade.

De mogelijkheden van kassasystemen voor de horeca
promotie · 24. april 2021
Als je een horecabedrijf hebt dan weet je hoe hectisch het op sommige dagen kan zijn. Een goed kassasysteem kan dan van groot belang zijn. Een kassasysteem voor de horeca is namelijk allang niet meer alleen een middel om af rekenen met je klanten. Het is heel veel meer dan dat. In dit artikel gaan we de mogelijkheden bespreken die goede kassasystemen voor de horeca bieden.

Tuinkabouters
promotie · 23. april 2021
Heb je wel eens gehoord van Sneeuwwitje en de zeven tuinkabouters? Dat zou best eens een leuke parodie op het oeroude sprookje kunnen zijn. Of ken je Pinkeltje? Was dat – onofficieel - ook niet een kabouter? Je voelt misschien al aankomen waar het in dit artikel over gaat. Jawel, het zal gaan over kabouters en wel hele speciale… Tuinkabouters!

NeXtime aan de wand
promotie · 21. april 2021
De meeste dingen die we doen zijn gebaseerd op tijd. Ons leven past in een schema en we volgen de dienstregeling van alles om ons heen. Als we precies willen weten hoe laat het is en waar we aan toe zijn, dan hebben we daar natuurlijk een klok voor nodig. De klok is speciaal ontwikkeld om ons op de hoogte te brengen van de tijd en ons te laten weten wat het volgende plan is en of we misschien even moeten opschieten.

Meer weergeven