trends

Wat zijn de beste streaming diensten?
trends · 27. februari 2021
Streaming diensten zijn zeer populair. Bingewatchen is hot! Waar je vroeger nog een losse film bestelde, als download, als stream of zelfs fysiek in de videotheek, zijn abonnementen op streamingdiensten tegenwoordig trending.

trends · 24. november 2019
Iedere man vreest ervoor en veel mannen krijgen ermee te maken: erectieproblemen. Je wordt niet altijd meer opgewonden of je jongeheer heeft er gewoon even geen zin in. Dit is niet iets waar je je als man direct zorgen over hoeft te maken, want het gebeurt vaker. Je hebt het idee dat je jouw partner teleurstelt maar er zijn manieren om een erectieprobleem te verhelpen. Zo kunnen jij en je partner gewoon weer van elkaar genieten.

trends · 23. augustus 2019
iPhone 11 komt eraan. Inmiddels zijn de jubileum-edities van de X-serie al enige tijd op de markt. Denk hierbij aan de iPhone X, iPhone XR en het topmodel van de 10-serie: de XS. Na een jubileum moet natuurlijk alles uit de kast worden getrokken om weer opnieuw de aandacht te vestigen op de nieuwe toestellen.

trends · 29. juni 2019
De Google Pixel Watch heeft tal van gave features en wordt vaak vergeleken met bijvoorbeeld ‘normale’ hartslagmeters van onder meer Garmin en Polar.