actueel

Omgekeerde vlag, de betekenis
actueel · 09. september 2022
De omgekeerde vlag, het lijkt een nieuw fenomeen. Waar komt het vandaan en waarom wordt het gebruikt? In Nederland prijkt het rood – wit - blauw in vlaggenmasten en aan gevels.

Draag je steentje bij aan een beter milieu
actueel · 17. november 2021
Wat als je nou eens het milieu zou kunnen verbeteren en er ook nog geld mee kan verdienen? Het kan en is bovendien heel gemakkelijk. Er zit namelijk veel geld verborgen in oude metalen.

De wereldklok: hoe laat is het?
actueel · 08. juli 2021
Op de wereld is niet in elk land dezelfde tijd. Dat zou ook raar zijn, want als het bij ons in Nederland dag is dan is het aan de andere kant van de wereld nacht. Alle landen daartussen hebben dus een andere tijd nodig om een logische dagindeling te hebben. Daarom wordt gewerkt met tijdzones, waardoor het stapsgewijs met andere tijden wordt gewerkt.

actueel · 12. augustus 2020
Peter R. de Vries, iedereen kent hem. Als je aan iemand zou vragen of hij/zij Peter de Vries (dus zonder de kenmerkende R) kent, dan zullen veel mensen je vragend aankijken. Het is zo’n veelvoorkomende naam dat de toevoeging van de R een welkome toevoeging is.

actueel · 20. maart 2020
Het coronavirus verspreidt zich als een olievlek over de wereld. Vooral veel westerse landen worden zwaar getroffen. Dit komt waarschijnlijk, omdat inwoners van deze landen de mogelijkheden hebben om veel te reizen.

actueel · 09. november 2019
Urineverlies is, zeker in het begin, heel naar. Het is daarom ook goed voor te stellen dat je je online verdiept in de oorzaken van urineverlies en hoe je dat het beste kan verhelpen. In dit artikel lees je daarom wat de oorzaken van incontinentie zijn en wat je tegen urineverlies kan doen.

actueel · 06. juli 2019
Wat is CADO op de snelweg? Dit is iets wat niet veel mensen weten en op de een of andere manier zien velen dit verkeersbord over het hoofd of hechten er geen waarde aan. Toch is het belangrijk om te weten wat elk verkeersbord betekent. CADO staat voor een afkorting van een lang woord: calamiteitendoorsteek. CA van calamiteiten en DO van doorsteek vormen de afkorting.

actueel · 27. mei 2019
Wil je een bijdrage leveren aan het blog? Heb je een interessant artikel of heb jij het antwoord op een prangende vraag? Lever dan je bijdrage! Op WeetJeDat.nl vind je blogberichten in de volgende categorieën: Actueel Business Vrije Tijd Wonen Winkelen Sport Tech Trends Korting Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een blogbericht? Neem dan even contact op.