· 

Dit zijn de gezelligste high tea locaties in Doetinchem

Ben je op zoek naar een leuke locatie in- of rondom Doetinchem om vriendinnen te verwennen met een heerlijke High Tea? Dan geven we je graag een paar leuke locatietips voor een high tea in Doetinchem. Let op, want bij alle locaties wordt er wel aangeraden om van tevoren te reserveren als je van een high tea wilt komen genieten. 

 

high tea locaties Doetinchem

Het pannenkoekschip

Op dit schip kun je niet alleen genieten van pannenkoeken, wat de naam doet vermoeden, maar kun je voor 17,50 euro per persoon ook een heerlijke high tea scoren op de boot. Deze locatie schotelt je een heerlijke high tea voor met sandwiches, zoete hapjes, thee en hoe kan het ook anders… pannenkoeken. 

Sir James

Heb je weleens van de populaire hotspot Sir James gehoord? Als je uit de buurt van Doetinchem komt heb je deze naam vast wel eens horen vallen. Bij Sir James kun je genieten van een heerlijke High tea voor 24,50 euro per persoon. In ruil hiervoor krijg je een combinatie van heerlijke hartige- en zoete lekkernijen.

Tesoro

Bij Tesoro aan de IJsselkade kun je voor 20,50 euro genieten van een luxe high tea. Heb je liever een high tea die wat meer gewoontjes is? Dan kun je de standaard versie bestellen voor 18 euro per persoon. Deze high tea bestaat voornamelijk uit hartige hapjes en de locatie is een prima keuze om te genieten van een high tea. 

Stretto

Wil je eens wat anders dan de standaard Engels georiënteerde high tea? Reserveer dan een high tea bij Stretto voor 22,50 euro per persoon. Hier krijg je heerlijke thee vergezeld door Italiaanse hapjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere hammetjes, olijven, kaasjes antipasta's en ga zo maar door. Heb je dus vrienden of kennissen die enorm gek zijn op Italië? Neem ze dan eens mee voor een Italiaanse High Tea bij Stretto. 

Eef’s Brasserie

Ben je een echte zoetekauw? Kies dan voor een high tea bij Eef’s Brasserie. Deze high tea bestaat grotendeels uit heerlijke zoete hapjes voor 22 euro per persoon. Je kunt de high tea zelfs meenemen naar huis voor 20 euro per persoon. Geef dit dan ruimschoots van tevoren door!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0