· 

iPhone 11 release datum in Nederland

iPhone 11 komt eraan. Inmiddels zijn de jubileum-edities van de X-serie al enige tijd op de markt. Denk hierbij aan de iPhone X, iPhone XR en het topmodel van de 10-serie: de XS. Na een jubileum moet natuurlijk alles uit de kast worden getrokken om weer opnieuw de aandacht te vestigen op de nieuwe toestellen. En dat lukt.

 

De iPhone 11 wordt namelijk ook wel de iPhone Pro genoemd. Dit toestel zal in de loop van 2019 verkrijgbaar zijn. De precieze release datum is op het moment van publicatie van dit bericht nog niet bekend. Momenteel zijn er data onder voorbehoud genoemd (bron: iculture.nl):

 

• Aankondiging: 10 september (verwacht)

• Pre-order: 13 september (verwacht)

• iPhone 11 releasedatum: 20 september (verwacht)

 

iPhone 11 release datum in Nederland

Apple fans in de rij voor iPhone 11

Als altijd wordt de datum nauwlettend gevolgd door een grote groep Apple fans die de nieuwe telefoon moeten en zullen hebben op de eerst mogelijke dag. Traditie getrouw staan er op veel plaatsen flinke rijen.

 

Maar wat kunnen we nauw eigenlijk verwachten van de nieuwe iPhone 11? Je zou zeggen dat er niet veel meer nieuwe mogelijkheden zijn, omdat alles er inmiddels op en aan zit. In de beginperiode van de mobiele telefoons waren de sprongen veel groter, zeker voor het oog. Denk hierbij aan de verbeteringen qua functionaliteiten, uiterlijk, snelheid, technieken en koppelingen/integraties.

 

Evolutie van de mobiele telefoon

Kijk eens naar deze afbeelding. Zo zie je dat het uiterlijk van 1992 tot 2014 veel heftiger is veranderd dan in de afgelopen 5 jaar. Natuurlijk is de eerst genoemde periode twee keer zo lang, maar als je kijkt naar hoe het laatste toestel in 2014 en hoe de huidige iPhone er nu uitziet dan zie je weinig verschil in het uiterlijk. 

 

De ontwikkelingen zijn er dus op andere vlakken en dan met name in de techniek. Een drievoudige camera en een nieuw design, dat zijn in ieder geval de nieuwe verbeteringen. Er worden drie versies verwacht: 11, 11 Max en 11R (namen onder voorbehoud). De vanaf prijs is volgens de laatste berichtgeving circa 1150 euro. 

www.weetjedat.nl Blog Feed

Waarom zelf je auto wassen beter is voor je portemonnee (do, 18 jul 2024)
>> meer lezen

Wat is IT Asset Disposition? (Fri, 05 Jul 2024)
>> meer lezen

De productie van hooi: een essentieel onderdeel van de landbouw (Sat, 15 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat betekenen de codes bij Velux dakramen? (Wed, 12 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat is high tack kit? (Mon, 10 Jun 2024)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0