Top 5 kaartspellen voor kinderen

Wil jij jouw kind een leuke tijd bezorgen op een gezellig manier? Dan moet je sowieso een kaartspel halen als CuBirds. Dit is een vorm van entertainment die voor elke generatie een must is om mee te maken. Maar er zijn vele soorten kaartspellen. Welke zijn aan te raden? In deze blog ontdek je precies het antwoord hierop.

Top 5 kaartspellen voor kinderen

1. Skip-bo

Als eerste is er Skip-bo. In dit spel moet je van 1 tot 10 tellen met de kaarten. Verder moet je ook een kaart in een identieke kleur leggen op de kaart eronder. Doordat dit spel zo simpel is, is dit ideaal voor kinderen. Desondanks beleeft je kleine nog steeds een leuke tijd met dit spel.

 

2. UNO

Dit spel is een klassieker. Als jij graag wilt dat je kind tegen zijn verlies kan, is UNO het ideale middel hiervoor. In dit spel kun je elkaar heerlijk plagen. Verder moet je natuurlijk niet vergeten om UNO te zeggen wanneer je nog maar één kaart over hebt.

 

3. Diamoniak

Diamoniak is een spel waarin het doel is om een kasteel bij elkaar te sparen. Dit doe je door kaarten bij elkaar op te sparen van dezelfde kleur en alle onderdelen van het kasteel in je hand te hebben. Degene die dit als eerste voor elkaar krijgt, wint.

 

4. Djeco Memory

Is je kind nog wat jonger? Dan is Djeco memory een perfect kaartspel. Zoals de naam al weggeeft, draait alles in dit spel om bepaalde combinaties te herinneren. Het is in feite een combinatie tussen memory en bingo. Ook zijn de afbeeldingen in dit spel erg mooi gemaakt, waardoor ook ouders een leuke tijd beleven met dit spel.

 

5. Monopoly Deal

Tot slot is er Monopoly deal. Monopoly staat bekend als bordspel, maar er is ook een simpele versie uitgebracht dat met kaarten gespeeld kan worden. Dit is het ideale opstapje om je kind te introduceren aan dit iconische spel. Het leukste is dat een potje maar tien tot vijftien minuten duurt, waardoor je er geen uren aan kwijt bent. Op KoningBordspel.nl en andere plekken kun je dit spelletje ongetwijfeld vinden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0