· 

Smart watch: stijlvol en bij de tijd

Tegenwoordig zijn we gewend dat de devices die we gebruiken voor veel uiteenlopende doeleinden kunnen worden ingezet. Zo gebruiken we onze laptop voor videobellen, onze telefoon voor navigatie, de iPad voor het kijken van films en ons horloge om betalingen mee te doen. Dit zijn slechts enkele eenvoudige voorbeelden. 

 

De apparaten die we gebruiken worden steeds slimmer en passen zich steeds meer aan op onze behoeften. Dat doen we deels zelf door de apps toe te voegen, maar ook het device zelf wordt steeds slimmer en past zich aan aan de gebruiker. Smart devices en dan met name de smart phone en de smart watch herkennen steeds vaker patronen van ‘het baasje’ en op basis daarvan worden suggesties gedaan. 

Slimme apparaten

Mag het smart device je locatie weten, mag hij weten of je je verplaatst, wat je doet en wat er in je Outlook agenda staat? Op basis daarvan krijg je voorstellen, zoals de ideale route naar je volgende bestemming of een alarm als je moet opstaan op een vaste tijd. Ook dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden en een tipje van de sluier van hetgeen ons in de toekomst te wachten staat. 

 

Het slimme apparaat dat we altijd bij ons hebben, wordt onmisbaar. Dan is comfort erg belangrijk. tenslotte, je wilt het overal met je mee kunnen nemen. Ook in uitzonderlijke situaties zoals tijdens het sporten, zwemmen, klimmen en zelfs slapen. Dan is het wel zo prettig als het device lekker zit. Zoals bijvoorbeeld je smart watch. 

 

 

Daarom zijn er hoogwaardige Apple Watch bandjes verkrijgbaar. Deze zorgen ervoor dat je je geliefde device altijd en overal kunt dragen. Maar welke Apple Watch bandjes moet je kiezen? Er is eigenlijk maar één echte tip. Kies voor kwaliteit en vervolgens voor een kleur/motief dat past bij jouw smaak. Dan ben je stijlvol en altijd bij de tijd!

Reactie schrijven

Commentaren: 0