promotie

promotie · 27. november 2020
Veel ondernemers zien IT-beveiliging helaas nog altijd vooral als een kostenpost, zonder duidelijk rendement en hiermee samenhangend menen nog te veel bedrijven, dat zij nooit gehackt zullen worden.

promotie · 25. september 2020
Als één van de weinige bedrijven zijn wij een officieel erkend recherche bureau. Wij kunnen hierdoor antwoord krijgen op vragen waar je tegenaan loopt, maar de politie niets aan doet.

promotie · 25. september 2020
Als woningeigenaar ben je lang niet altijd zelf thuis. Er zijn momenten dat je even weg bent of zelfs op vakantie bent. Het is dan een fijn idee als iemand anders een oogje in het zeil kan houden.

promotie · 22. september 2020
Voor het merendeel van de mensen die een nieuw bed wensen te kopen is het belangrijk dat ze kunnen rekenen op de meest optimale kwaliteit. Swissflex is een merk die deze kwaliteit ongetwijfeld weet te bieden.

promotie · 03. april 2020
Kledingkeuze en modetrends zijn altijd onderhevig aan verandering. Kleding is ooit bedacht en werd gedragen voor de bescherming van ons lichaam en puur en alleen voor de praktische functie. Tegenwoordig is dit niet meer het geval en bepaal je met behulp van kledingstukken jouw stijl en hoe je eruit wil zien en hoe je over wil komen.

promotie · 02. april 2020
Steeds meer ondernemingen hangen de telefooncentrale aan de wilgen. De reden hiervoor is dat het simpelweg niet meer nodig is om een telefooncentrale in-house te hebben om voor bedrijven belangrijke telefonische functies te kunnen uitvoeren. De telefooncentrale kost relatief veel en brengt een hoop onderhoudswerk met zich mee waar je zeker als MKB niet op zit te wachten.

promotie · 01. april 2020
Een autoverzekering en eigenlijk alle andere verzekeringen zijn vaak veel van hetzelfde. Slechts in detail zit er wat verschil tussen de polissen van de verschillende verzekeraars. Verschillen zijn er ook als het gaat om inboedelverzekering, dus daar moet je goed op letten.

promotie · 01. april 2020
De zonnebank is vandaag de dag nog steeds de manier om een mooie bruine kleur te behouden in de Nederlandse winter. Helaas schijnt de zon maar weinig in die maanden, en ook al zou je veel beten begeven alsnog is het vrijwel onmogelijk om een mooi tintje te behouden.

promotie · 01. april 2020
Een scootmobiel kan iemand met een beperking enorm veel mogelijkheden bieden. Als je na enkele meters lopen doodop bent, of wanneer je niet over de motorische of verstandelijke vermogens beschikt om je op een andere wijze voort te bewegen, dan kunnen scootmobielen uitkomst bieden.

promotie · 31. maart 2020
Paracord is een koord dat van origine gebruikt werd door Amerikaanse parachutisten voor de parachutes. Na het landen sneden ze het koord van de parachute af, en diende deze nog vele nuttige toepassingen. Aangezien paracord bevestigd zit aan een parachute, kun je ervanuit gaan dat dit een uitermate stevig betrouwbaar stuk touw is.