promotie

promotie · 03. april 2020
Kledingkeuze en modetrends zijn altijd onderhevig aan verandering. Kleding is ooit bedacht en werd gedragen voor de bescherming van ons lichaam en puur en alleen voor de praktische functie. Tegenwoordig is dit niet meer het geval en bepaal je met behulp van kledingstukken jouw stijl en hoe je eruit wil zien en hoe je over wil komen.

promotie · 02. april 2020
Steeds meer ondernemingen hangen de telefooncentrale aan de wilgen. De reden hiervoor is dat het simpelweg niet meer nodig is om een telefooncentrale in-house te hebben om voor bedrijven belangrijke telefonische functies te kunnen uitvoeren. De telefooncentrale kost relatief veel en brengt een hoop onderhoudswerk met zich mee waar je zeker als MKB niet op zit te wachten.

promotie · 01. april 2020
De zonnebank is vandaag de dag nog steeds de manier om een mooie bruine kleur te behouden in de Nederlandse winter. Helaas schijnt de zon maar weinig in die maanden, en ook al zou je veel beten begeven alsnog is het vrijwel onmogelijk om een mooi tintje te behouden.

promotie · 01. april 2020
Een scootmobiel kan iemand met een beperking enorm veel mogelijkheden bieden. Als je na enkele meters lopen doodop bent, of wanneer je niet over de motorische of verstandelijke vermogens beschikt om je op een andere wijze voort te bewegen, dan kunnen scootmobielen uitkomst bieden.

promotie · 31. maart 2020
Paracord is een koord dat van origine gebruikt werd door Amerikaanse parachutisten voor de parachutes. Na het landen sneden ze het koord van de parachute af, en diende deze nog vele nuttige toepassingen. Aangezien paracord bevestigd zit aan een parachute, kun je ervanuit gaan dat dit een uitermate stevig betrouwbaar stuk touw is.