· 

Lente 2024: dit zijn de kledingtrends 

De lente is gestart en dat betekent ook een wissel van de kleding in de kast. De winterkleding mag eruit en de voorjaarskleding mag erin. En misschien wil je je kast nog wel aanvullen met nieuwe kleding. Volgens Nu.nl geven we steeds meer uit aan kleding. Maar met welke kleding ben je on-trend? Wij zetten de kledingtrends voor mannen en vrouwen voor deze lente op een rij.

Lentetrends voor dames

Als we kijken naar de trends voor dames deze lente, dan is dat een mix van verschillende kleuren, prints en materialen. We lichten een paar opvallende trends uit:

 

Metallics

Deze lente mogen vrouwen letterlijk en figuurlijk shinen in brons, zilver en goud. Met een mooie knipoog naar de Olympische Spelen. Denk aan een broek met een metallic coating of een bomberjack in het zilver of goud. En denk ook aan de accessoires zoals een riem of tas in metallic. Durf te combineren!

 

Ice blue

De kleur ice blue is hot. Het is een variant van babyblauw, maar dan met een grijze toevoeging. Een frisse kleur die je eindeloos kunt combineren met bijvoorbeeld wit of beige. Laat je blauwe of groene ogen extra stralen met een top in deze kleur. 

 

Panterprint

De panterprint blijft hangen en is nog steeds helemaal on-trend. Het heeft al verschillende comebacks gemaakt en je kunt de print op verschillende manieren dragen. Van een blazer tot subtiele accessoires.

 

Lees voor meer informatie over deze trends het artikel over voorjaarsmode voor dames in 2024.

 

Lentetrends voor heren

Ook voor heren zijn er een aantal leuke trends deze lente. Trends op het gebied van kleuren en materialen, maar ook op het gebied van stijl. We zetten de trends op een rij: 

Zachte kleuren

Neutrale kleuren zoals beige, zand en wit zijn helemaal hot voor mannen. Ze vormen de perfecte basis voor een stijlvolle outfit en zijn bovendien tijdloos. De items in deze kleuren kun je jarenlang blijven dragen.

 

Oversized

Het mag lekker los zitten! Denk aan een oversized shirt of jasje of een oversized kostuum. Het hoeft niet meer strak te zitten. En dat is nog comfortabel ook!

 

Denim

Denim maakt een grote comeback in alle vormen. Denk niet alleen aan jeans, maar ook aan shirts, jasjes en petten. Je gehele outfit mag zelfs van spijkerstof gemaakt zijn.

 

Polo’s

Een polo staat zowel netjes als casual. En tegenwoordig heb je dikkere, gebreide polo’s in allerlei kleuren. Dit zitten extra comfortabel.

 

 

Zo weet je wat de huidige trends zijn als het gaat om kleding voor deze lente. Lees nog meer artikelen over trends en ontdek ook bij welke winkels je korting kunt krijgen. Genoeg input om je garderobe aan te vullen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0