· 

Voordelen van online werken in de cloud

Online is het nieuwe werken en dat is ook niet zo gek. Werken vanaf elke locatie kent veel voordelen voor zowel de werkgever als de werknemers. Zo kun je altijd en overal werken waar je maar wil. Ben je veel onderweg? Of moet je 's middags even de kinderen van school halen en heb je 's avonds wat meer tijd over? Met thuiswerken ben je zeer flexibel om te werken waar en wanneer je maar wil doordat je overal toegang kunt krijgen tot de juiste benodigdheden. Daarnaast bespaar je als werkgever op ICT kosten en aan de kosten van een bedrijfspand en IT-personeel doordat alles met een digital workspace van Detron wordt ondersteunt. Tijdens de pandemie is gebleken dat thuiswerken voor iedereen mogelijk is en vaak ook als prettig wordt ervaren. Het enige wat met een online werkplek nodig is zijn een goede PC en een internetverbinding. 

 

online werken in de cloud

Betrouwbaar en beveiligd werken waar je maar wil

Een digitale werkplek maakt het mogelijk om op een veilige manier vanaf elke locatie te werken. De bestanden en informatie zijn beschermd tegen cyberaanvallen en datalekken komen niet meer voor met een goede online werkplek. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het verlies van bestanden doordat iedereen alles op één plek in de cloud bewaard, waar ze veilig zijn. De servers hebben een mega capaciteit waardoor je nooit een tekort kunt hebben aan opslag. Dit maakt het dus voor werknemers en werkgever mogelijk om alles in de cloud op te slaan.

Het werkproces wordt vergemakkelijkt

Wil je ook digitale werkplekken aanbieden aan je medewerkers? Dan is de digital workspace van Detron een perfecte online werkplek. Geef flexibiliteit aan je werknemers door ze de optie te geven om te werken waar ze maar willen. Het werkproces wordt voor iedereen vergemakkelijkt doordat alles op één plek is ondergebracht. Zo hoeft er niet meer te worden gezocht naar de juiste bestanden en is er ook geen mogelijkheid meer om bestanden kwijt te raken. Alle informatie is vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen en bij problemen heb je altijd IT-hulp bij de hand vanuit de online werkplek.

Reactie schrijven

Commentaren: 0