· 

De voordelen van een zakelijke auto

De voordelen van een zakelijke auto

Heb jij de keuze gekregen om een zakelijke auto te nemen maar weet je niet zo goed of je een zakelijke auto wit? Er zitten heel erg veel voordelen aan een zakelijke auto en er zijn ook heel erg veel verschillende zakelijke auto’s. Een voordeel aan een zakelijke auto is dat je de auto leaset onder het bedrijf. Dit zorgt meestal voor vergoeding van de benzine en maakt het voor jou perfect om mee te rijden! Alleen welke auto kies je dan?

Kies voor een zakelijke auto bij Volvo

Er zijn veel merken waar je uit kunt kiezen voor een financial lease. Meestal geeft het bedrijf waar je werkt een aantal brands waar je uit kunt kiezen en Volvo kan een van deze merken zijn. Volvo heeft erg veel verschillende auto’s met ieder zo zijn voordelen. Volvo staat bekend om de optimale veiligheid en comfort en de veiligheid staat bij Volvo bovenaan. Er is een grote ontwikkeling door alle nieuwe technische ontwikkelingen bij auto’s, wat ervoor zorgt dat alles steeds veiliger kan en Volvo staat bovenaan in het rijtje om dit de toepassen in deze auto’s. Volvo is erg populair voor financial lease, dit komt door het strakke en erg zakelijke design.

 

Volvo financial lease is erg flexibel en je kunt zo zelf de hoogte van het maandbedrag kiezen met keuze van de looptijd, een aanbetaling en het slottermijn. Volvo is van alle markten thuis en voor iedereen is er wel een auto die bij jou zal passen. Volvo heeft een erg zakelijke uitstraling wat zorgt dat jij echt binnenkomt op je afspraak en je werk. Er zijn veel verschillende formaten en prijsklassen waar je uit kunt kiezen en dit maakt het ideaal als werkgever als je een keuze maakt voor een prijsklasse. Elke prijsklasse biedt zo zijn eigen luxe en dit zorgt voor tevredenheid bij iedereen.

Een zakelijke auto? Kies voor een Ford

Naast de auto’s van Volvo zijn er nog vele andere merken die ervoor zorgen dat jij zeker weten voor een financial lease kiest. Zo hebben bijvoorbeeld Volkswagen, BMW, Audi en MINI ook erg interessante lease overeenkomsten als jij een zakelijke auto wilt. Er is ook het merk Ford, dat is opgericht door Henry Ford en een echt licht geworpen heeft op de auto industrie. Maar wat is dat dan? Ford maakt erg praktische en vooral betaalbare auto’s. Dit is fijn, zo heb je voor een goedkopere prijsklasse behoorlijk wat luxe.

 

Ford heeft een erg groot aanbod waar veel variëteit in zit. Er is voor iedereen die een bepaalde auto zoekt een Ford. Kies daarom voor een Ford financial lease. Met een financial lease van Ford heb je een mogelijkheid om te investeren in belangrijke bedrijfsactiviteiten en processen en daarmee is een erg hoog aanschaf bedrag verleden tijd. Een erg groot voordeel aan de financial lease bij Ford is dat je profiteert van diverse fiscale rechten. Dus waar wacht je nog op? Deze autobedrijven hebben voordelige zakelijke leases, wacht niet en kies voor een zakelijke auto!

 

 


www.weetjedat.nl Blog Feed

Waarom zelf je auto wassen beter is voor je portemonnee (do, 18 jul 2024)
>> meer lezen

Wat is IT Asset Disposition? (Fri, 05 Jul 2024)
>> meer lezen

De productie van hooi: een essentieel onderdeel van de landbouw (Sat, 15 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat betekenen de codes bij Velux dakramen? (Wed, 12 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat is high tack kit? (Mon, 10 Jun 2024)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0