· 

Wat is een flexwerkplek?

Heb jij behoefte aan een andere omgeving dan de eeuwige kantoortuin en dezelfde collega’s om je heen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om te werken vanaf een flexwerkplek. Dit kunnen diverse plekken in de directe regio en ons land zijn, waar de mogelijkheid bestaat om (tegen een kleine vergoeding) te werken. Hieronder meer informatie over wat een flexwerkplek verder nou precies is en hoe je een flexwerkplek in jouw regio kunt vinden. 

 

flexwerkplek

Wat is een flexwerkplek?

Flexwerkplekken zijn dus flexibele werkplekken waar je je werk kunt verrichten in een andere omgeving dan kantoor of thuis. Denk hierbij aan een koffiecorner, bibliotheek, leegstaand kantoorpand, lunchcafé met tafels voor flexwerkers of een universiteit. Voor een kleine vergoeding of door een strippenkaart te kopen kun je dan gebruik maken van de locatie om je werk te verrichten. Het kan ook zo zijn dat gebruik maken van de ruimte gratis is, maar je verplicht bent om koffie of thee op locatie te kopen. Op een flexwerkplek is de kans groot dat je mensen ontmoet die ook op zoek zijn naar netwerken of nieuwe verbindingen aangaan of die gewoon graag uit de dagelijkse ratrace van kantoor ontsnappen. Ben jij dus op zoek naar het ontmoeten van nieuwe mensen of feedback op je project? Ook dan is de kans groot dat je nieuwe mensen met nieuwe ideeën zult treffen op een flexwerkplek.

 

 

Tip: Ben je op zoek naar een toffe plek in omgeving Utrecht? Zoek dan eens online op werkplekken in Utrecht op Flexwerkplek.nl. De kans is heel groot dat er zich een toffe flexwerkplek bij jou in de direct omgeving bevindt, zeker als je in een grote stad woont.

Nadelen flexwerkplek

 

Naast dat het fijn is om nieuwe mensen te ontmoeten en te kunnen werken in een nieuwe omgeving, zitten er uiteraard ook nadelen aan een flexwerkplek. Zo kunnen er mensen zijn die luidruchtig aan het bellen zijn of aan het brainstormen met mede-flexwerkers. Heb je dus een korte spanningsboog en ben je snel afgeleid? Dan is het wellicht de moeite waard om te kijken naar een flexwerkplek waar ze met stilte bordjes werken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0