· 

Maak kennis met het unieke merk Swissflex

Wat is het beste bed?

Voor het merendeel van de mensen die een nieuw bed wensen te kopen is het belangrijk dat ze kunnen rekenen op de meest optimale kwaliteit. Swissflex is een merk die deze kwaliteit ongetwijfeld weet te bieden. Dit merk bestaat op moment van schrijven dan ook reeds meer dan 60 jaar. In deze periode heeft ze een groot aantal intelligente bedsystemen op de markt gelanceerd die zich kenmerken door een absolute topkwaliteit. Dit hoeft ook niet te verbazen. Zowel in de lattenbodems als in de matrassen herken je het authentieke, Zwitserse vakmanschap. Hoe dan ook, ben jij op zoek naar een subliem bed voor in jouw slaapkamer die je over de hele lijn zal voorzien van een absolute topkwaliteit? Dan is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met het merk Swissflex! 

 

 

Een absolute topkwaliteit gegarandeerd

Het merk Swissflex staat zoals hierboven reeds aangegeven aldus bekend omwille van haar absolute topkwaliteit. Dit blijkt niet in het minst uit de verschillende stappen die deel uitmaken van het productieproces. Tijdens deze stappen kan er worden vastgesteld dat ze volledig met de hand worden uitgevoerd. Elke dag opnieuw wordt er hiervoor een beroep gedaan op een indrukwekkende checklist bestaande uit maar liefst 70 verschillende punten. Deze checklist moet er ten allen tijde garant voor staan dat niet alleen de Swissflex matrassen, maar ook de bedden aan de hoogst mogelijke eisen weten te voldoen. 

De unieke kenmerken van de Swissflex Bridge-lattenbodem

Er zijn best een aantal zaken die ervoor zorgen dat de lattenbodem uitblinkt op vlak van bijzondere kenmerken. Niet in het minst zorgt deze lattenbodem er namelijk voor dat het lichaam altijd optimaal in balans is. Of je daarbij nu plaats gaat nemen op je zij of je bijvoorbeeld een fervente rug- of buikslaper bent, in al deze verschillende gevallen zal je kunnen vaststellen dat deze lattenbodem je een geweldig slaapcomfort weet te garanderen. Voor de zogenaamde Swissflex Bridge-technologie geldt dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende, zelfregulerende veermodules. Deze zorgen ervoor dat de afzonderlijke latten in een soort van keten met elkaar worden verbonden. Voor deze veerketen geldt dat ze automatisch en ook nog eens bijzonder nauwkeurig reageert op de lichaamsdruk. Op deze manier weet ze zich ook ten allen tijde optimaal aan te passen tijdens het slapen. 

Keuze uit verschillende Swissflex modellen

Wil jij ook graag in jouw slaapkamer de beschikking hebben over een Swissflex bed? In die situatie zal je bij het bekijken van het aanbod op de markt opmerken dat er behoorlijk wat verschillende opties bestaan. Wat dit betreft dien je dan ook een keuze te maken uit de hieronder terug te vinden, verschillende modellen: 

 

● De Ambiente; 

● Het Swissbed Silhouette; 

● Het Swissbed Expression; 

 

Voor het Ambiente bed van het merk Swissflex geldt dat ze in de praktijk altijd beschikt over een licht en slank design. Dit bed slaagt erin om een modern levensgevoel over te brengen. Bovendien weet ze op meesterlijke wijze alle voordelen die zijn geïntroduceerd door het merk op de markt in één bed te combineren. Uiteraard geldt dit eveneens voor de andere modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor de Swissbed Silhouette geldt bijvoorbeeld dat ze heldere lijnen weet te combineren samen met een subtiel design. Bijzonder om te zien is ook het innovatieve, zwevende effect van het bed waardoor de poten waarover ze beschikt niet zichtbaar zijn. 

 

De verschillende modellen zijn terug te vinden op Bröring.com.

 

www.weetjedat.nl Blog Feed

De productie van hooi: een essentieel onderdeel van de landbouw (za, 15 jun 2024)
>> meer lezen

Wat betekenen de codes bij Velux dakramen? (Wed, 12 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat is high tack kit? (Mon, 10 Jun 2024)
>> meer lezen

Recreatie op het water: avontuur en vrijheid (Sun, 02 Jun 2024)
>> meer lezen

De psychologie achter kunstvoorkeuren (Sat, 11 May 2024)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0