· 

Wat zijn de beste streaming diensten?

 

Streaming diensten zijn zeer populair. Bingewatchen is hot! Waar je vroeger nog een losse film bestelde, als download, als stream of zelfs fysiek in de videotheek, zijn abonnementen op streamingdiensten tegenwoordig trending. 

 

1. Wat is Netflix?

Netflix is veruit de bekendste en populairste streaming dienst en bovendien een voorbeeld voor de vele andere concurrenten. Je vindt er een groot aanbod aan films en series. Daarbij wordt gebruik gemaakt van externe filmmakers, oude archieven en eigen producties. Er is veel variatie en een groot aanbod van hoge kwaliteit.

 

2. Wat is Videoland?

Videoland is een naam die al lang bekend is in Nederland. Vroeger was dit een landelijke keten met videotheken. Toen het (illegaal) streamen van films en series in populariteit groeide werd dat het einde van de videotheek. De merknaam Videoland verdween even van de radar en startte later opnieuw op met de streamingdienst zoals we die nu kennen. In het assortiment vind je veel Nederlands materiaal, waaronder series en documentaires. 

 

3. Wat is NPO Start?

De ‘echte’ Nederlandse kanalen 1, 2 en 3 hebben een enorme database aan materiaal. Een greep hieruit is terug te vinden op NPO Start (NPO Plus). Films, cultuur, series, documentaires, nieuws, actualiteit en uitzending gemist: een breed aanbod voor de echte liefhebber van Nederlandse televisie op zijn best.

 

4. Wat is Disney+

Disney is veel meer dan Donald Duck en Mickey Mouse. Inmiddels heeft de Amerikaanse grootmacht een enorm aanbod aan films, series, tekenfilms en nog veel meer. Daarbij worden authentieke Disney-films worden afgewisseld met producties van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

www.weetjedat.nl Blog Feed

Lokale flair in beeld: het gemak van een photobooth in Hoofddorp (ma, 04 dec 2023)
>> meer lezen

Van laboratorium tot woonkamer: de reis van een led lamp (Mon, 04 Dec 2023)
>> meer lezen

De belangrijke rol van een BHV'er op de werkplek (Fri, 10 Nov 2023)
>> meer lezen

Het vinden van de beste aanbieding op jouw nieuwe Satisfyer (Sun, 05 Nov 2023)
>> meer lezen

Hoe ontstaan files? (Mon, 25 Sep 2023)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Richard Broekmans (donderdag, 29 april 2021 11:29)

    Mooi artikel!
    Wel jammer dat streamingservices het mensen steeds moeilijker maken om op te zeggen, ik gebruik zelf altijd https://xpendy.com/ om mijn abonnementen op te zeggen