· 

Hoe stijl je sokken?

Hoe stijl je sokken?

Kledingkeuze en modetrends zijn altijd onderhevig aan verandering. Kleding is ooit bedacht en werd gedragen voor de bescherming van ons lichaam en puur en alleen voor de praktische functie. Tegenwoordig is dit niet meer het geval en bepaal je met behulp van kledingstukken jouw stijl en hoe je eruit wil zien en hoe je over wil komen. We zien ook steeds vaker dat steeds meer verschillende kledingstukken verder ontwikkeld worden en er tegenwoordig trends waarneembaar zijn op de kleinste details.

 

Neem bijvoorbeeld herensokken. Sokken worden gedragen vanwege een aantal redenen, zoals bijvoorbeeld het voorkomen van zweetvoeten en blaren, maar ook zeker om de voeten warm te houden en zo comfortabel mogelijk in je schoenen te lopen. Herensokken zijn tegenwoordig in tal van verschillende soorten en maten verkrijgbaar en er zijn diverse modetrends waarneembaar met betrekking tot herensokken. Met een leuke en originele herensok kan jij je het verschil maken met jouw uitstraling.

Opvallende kleuren en patronen op de sok zijn helemaal in

Een van de meest significante veranderingen op het gebied van de herensokkenmode, is dat de sok tegenwoordig gezien mag worden. Vroeger werden met de uitzondering van sportsokken vooral donkere sokken gedragen in een effen kleur. Tegenwoordig is het kleurgebruik met verschillende en meer felle kleuren in de print op de sok helemaal in.

 

 

Je kunt hierbij denken aan opvallende patronen, met bijvoorbeeld strepen of met een andere print zoals bijvoorbeeld stippen. Zo is het helemaal prima om je sokken te laten zien. Veel winkels en grote merken springen hier zeer goed op in en het aanbod in sokken met verschillende en opvallende prints is dan ook zeer snel in aantal toegenomen.

De sneakersok en enkelsok zijn populair en de kniekous is verleden tijd

 

Ook op het gebied van verschillende modellen herensokken zien we een verandering ontstaan. Op dit moment zijn de sneakersokken ontzettend populair en is het weer oké om de sokken over de enkel heen te dragen wanneer je een korte broek draagt. Ook de enkelsokken zijn nog zeer in trek bij bepaalde modellen schoenen.

 

De meer klassieke hoge sokken die voorheen vooral veel werden gedragen bij pakken zijn minder populair. Deze kniesokken hebben vooral plaatsgemaakt voor de meer modernere middelhoge sokken. Ook onder pakken zien we het steeds vaker voorkomen dat mannen kiezen voor een vrolijke print om een subtiel detail aan de outfit toe te voegen die in het oog springt.

 

www.weetjedat.nl Blog Feed

Lokale flair in beeld: het gemak van een photobooth in Hoofddorp (ma, 04 dec 2023)
>> meer lezen

Van laboratorium tot woonkamer: de reis van een led lamp (Mon, 04 Dec 2023)
>> meer lezen

De belangrijke rol van een BHV'er op de werkplek (Fri, 10 Nov 2023)
>> meer lezen

Het vinden van de beste aanbieding op jouw nieuwe Satisfyer (Sun, 05 Nov 2023)
>> meer lezen

Hoe ontstaan files? (Mon, 25 Sep 2023)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0