· 

De lekkerste brownies per post online bestellen

Kun je brownies invriezen?

Er zijn mensen die je voor brownies echt wakker kunt maken. Die zonder dralen op zouden staan als ze wisten dat er een aantal heerlijke verse brownies in de keuken stonden te wachten. Ze doen er namelijk spreekwoordelijk een moord voor. Voor al die mensen en voor iedereen die dol is op brownies biedt dé specialist op het gebied van Brownies, Brownies & Co, een wel heel unieke en smakelijke service.

Laat heerlijke brownies bij iemand bezorgen

Je kunt namelijk brownies per post bij iemand laten bezorgen. Dat betekent dus ook dat jij je bij jezelf kunt laten bezorgen. Leuker is het natuurlijk om ze weg te geven. Daarbij kun je kiezen voor een persoonlijke tekst of een wenskaart. Als je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat de brownies al de volgende dag afgeleverd worden. Dat komt omdat het pakketje aangemerkt wordt als brievenbuspost. Dat houdt in dat als je vandaag bestelt, je in negen van de tien keer morgen de verzending al binnen hebt of in dat geval de ontvanger.

Speciaal pakketje voor acht heerlijke brownies

Brownies en Co heeft een speciaal pakketje ontwikkeld. Daarin is ruimte gemaakt voor acht brownies, allemaal steeds van de beste kwaliteit. Dat wil zeggen stevig aan de buitenkant en juist zacht en meer romig aan de binnenkant. Brownies bestellen is gemakkelijk. Dat doe je vanuit de luie stoel, gewoon via de website van de specialist op het gebied van brownies: www.browniesenco.nl

Invriezen kan, aan te raden is dat niet

Omdat iedereen natuurlijk weet dat jij helemaal weg bent van brownies, bestaat de kans dat ook jij op een mooie dag een heerlijk pakketje thuis bezorgd krijgt. Mocht je nou niet meteen in de gelegenheid zijn om ze smakelijk op te eten, weet dan dat brownies bewaren tot zeker drie dagen houdbaar zijn. De driedagen gelden vanaf de dag van verzending. Eventueel kun je er zelfs voor kiezen om de brownies in te vriezen. Dan gaat het beste er wel af; de brownies worden dan ietsje droger en ook wat plakkeriger. 

Een keer iets heel anders dan een bos bloemen

Het is een keer iets anders dan alleen een kaart of de standaard bos bloemen. Bovendien kun je brownies voor elke gelegenheid cadeau doen. Daar hoeft geen aanleiding voor te zijn eigenlijk. Laat van je horen en kies dus voor het meest smaakvolle cadeautje dat jij je maar bedenken kan, een heerlijke portie verse brownies. Van de specialist op dit gebied, van Brownies & Co dus.


www.weetjedat.nl Blog Feed

Waarom zelf je auto wassen beter is voor je portemonnee (do, 18 jul 2024)
>> meer lezen

Wat is IT Asset Disposition? (Fri, 05 Jul 2024)
>> meer lezen

De productie van hooi: een essentieel onderdeel van de landbouw (Sat, 15 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat betekenen de codes bij Velux dakramen? (Wed, 12 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat is high tack kit? (Mon, 10 Jun 2024)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0