· 

Een personal trainer helpt bij het creëren en behouden van een gezonde levensstijl

Er zijn tal van redenen om te sporten en actief te blijven. Natuurlijk is het gezond en voel je je vaak beter wanneer je voldoende beweging krijgt. Er zijn verschillende manieren om je conditie en activiteiten op pijl te houden. Het werken met een personal trainer is de laatste jaren behoorlijk toegenomen, omdat dit erg veel voordelen met zich meebrengt. De nieuwste variant hiervan die erg in opkomst is, is personal training aan huis. Mensen gaan meestal met een personal trainer in zee, om fit te blijven of af te vallen, maar ook om een gezondere levensstijl aan te meten kan een personal trainer zeer handig zijn. Voorheen werd er vaak alleen met personal trainers gewerkt in de sportschool, maar tegenwoordig kan dit ook vanuit huis en heb je geen sportschool meer nodig om te genieten van de voordelen van het volgen van personal training.

Personal training aan huis is gevarieerd en dynamisch

Een personal trainer maakt altijd eerst kennis en probeert na een gesprek en aantal tests achter te komen wat jouw doelen en wensen zijn en hoe je op dit moment leeft en beweegt. Op basis van al deze informatie wordt vervolgens een plan samengesteld die helemaal op maat is afgesteld voor jou. Daarna kun je aan de slag samen met de trainer. Het prettige aan het werken met een personal trainer, is dat je 1 op 1 begeleiding krijgt en je goed wordt gecoacht hoe je de oefeningen en handelingen correct uit moet voeren, zodat je blessures makkelijk kan voorkomen en je het beste resultaat behaalt. 

 

Tip: overzicht personal trainer tarieven

 

Personal trainingen zijn vaak erg gevarieerd met verschillende elementen van diverse sporten verwerkt in het programma, zoals bijvoorbeeld yoga onderdelen of box sessies gecombineerd met cardio en krachttraining. Je kan met een personal trainer aan huis er bovendien ad hoc voor kiezen om lekker buiten aan de gang te gaan wanneer het mooi weer is.

 

Met een personal trainer ben je altijd gemotiveerd

In sommige situaties is het moeilijkste van het trainen het vinden van de juiste motivatie om ten eerste te beginnen te trainen en ten tweede je maximaal in te zetten tijdens de training. Met een personal trainer aan huis maak je dit motivatie aspect een stuk makkelijker. Je wordt namelijk door een personal trainer op een constructieve en positieve manier gecoacht en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. 

 

Uitgelicht: Personal trainers in Nederland

 

Het feit dat je niet naar een sportschool hoeft maar gewoon thuis aan de gang kan plus het feit dat je samen met personal trainer je aan een plan gecommitteerd hebt, helpt natuurlijk ontzettend met de motivatie. Met personal training aan huis ben je aanzienlijk minder tijd kwijt dan met het sporten op de sportschool. Deze variant is dan ook zeer populair bij mensen die het moeilijk vinden in hun drukke leven tijd vrij te maken om frequent te bewegen en te sporten.

 

www.weetjedat.nl Blog Feed

De productie van hooi: een essentieel onderdeel van de landbouw (za, 15 jun 2024)
>> meer lezen

Wat betekenen de codes bij Velux dakramen? (Wed, 12 Jun 2024)
>> meer lezen

Wat is high tack kit? (Mon, 10 Jun 2024)
>> meer lezen

Recreatie op het water: avontuur en vrijheid (Sun, 02 Jun 2024)
>> meer lezen

De psychologie achter kunstvoorkeuren (Sat, 11 May 2024)
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0